Artikler
Nøglen til uovertruffen spisekvalitet
22.05.2019Dansk Gastro Kalv er et koncept som ved nøje udvalgte mælke- og kødkvæg-racer, giver kød i topklasse. Læs her hvordan dette fantastiske kalvekød er udviklet.
Artikler
Skovens fineste kød
02.05.2019Vildtsæsonen er over os og blandt noget af det mest velsmagende og fine kød, der er i sortiment i øjeblikket, er rådyrkød.
Artikler
En verden af røg
25.04.2019Røg ved grilning kan bruges på mange måder til at fremhæve, supplere eller helt transformere smagen af kød, fisk og grønt. Læs hvad røg kan gøre for dit køkken og dine retter her.
Artikler
Glødende varme grill-trends
29.03.2019Tilberedningsmetoder udvikles konstant, og grillteknik er ingen undtagelse. Vi har i denne måned spurgt en prisvindende grillentusiast, om de tendenser der vil præge grill indenfor foodservice i 2019.
Artikler
Smag & fleksibilitet med sous vide
19.03.2019Sous vide er en fantastisk metode til at opnå mere smag og spare tid ude i køkkenerne. Se hvilke fordele dit køkken kan opnå, her i vores fokus på denne spændende tilberedningsmetode.
Artikler
Grain-fed Hereford Rio Lucia fra den uruguayanske pampas
11.02.2019Når Hereford og fodringsmetoden”grain-fed” møder hinanden, opstår der sød musik. Denne musik bliver ikke mere markant end i kød fra Hereford Rio Lucia.
Artikler
Sublimt pålæg fra Mors
07.01.2019SUBLIM er Fantastisk Frisk Kød & Pålægs eget mærke, hvor vi præsenterer en helt ny serie af slagterpålæg.
Artikler
Dansk Gastro Kalv
07.01.2019Dansk Gastro Kalv er en overbygning til Dansk Kalv-konceptet. Det er lyst og lækkert kød fra kalve, som er født og opvokset i Danmark. Læs med her og se, hvorfor du skal vælge Dansk Gastro Kalv.
Artikler
En anderledes mortensaften
06.11.2018Lørdag d. 10. november vil en stor del af køkkenerne rundt om i Danmark markere den årlige mortensaften. Læs med, og lær mere om, hvorfor vi fejrer mortensaften, og hvad danskerne ynder at spise denne dag.
Artikler
Spar tid i julen
01.11.2018Julen står for døren og dermed ekstra travlhed i køkkenet. Få her 4 tips til hvordan du kan spare tid på madlavningen i juletiden.
Artikler
Aalbæk Specialiteter - Et økologisk fyrtårn
31.10.2018Som afrunding på ØKOtober kan du læse om, hvordan BC Catering og Aalbæk Specialiteter er på en fælles mission om at bringe økologi ud i køkkenerne landet over.
Artikler
Kend dine høns
23.10.2018Burhøns, økologiske høns og fritgående høns – typerne er mange, og i forbindelse med ØKOtober sætter vi fokus på de forskelle og ligheder, der er blandt det fjerkræ, vi kan købe i Danmark.
Artikler
Økologi og animalsk produktion
10.10.2018I denne måned er det ØKOtober og vi har derfor fokus på økologi. Økologi er helt basalt videnskaben om forholdet mellem levende væsner og mellem dem og deres miljø. Men hvad dækker begrebet ’økologi’ egentligt over når det kommer til kød og animalsk produktion? Det tager vi et nærmere kig på herunder.
Artikler
Fantastisk Friske Aalbæk Specialiteter
01.10.2018Hvad er kvalitet? Er det godt håndværk eller en nyskabende kombination af sofistikerede ingredienser? Er den altid økologisk, eller er smagen, det afgørende? For Aalbæk Specialiteter er svaret klart: Kvalitet er en holdning.
Artikler
Intens smag med dry aged højreb
12.09.2018Med Heston Blumenthals motto "In search of perfection" in mente ser vi på hemmeligheden bag den perfekte bøf.
Artikler
Vildt lækkert!
31.08.2018Vildtkød er bare lækkert, og vi kan nu præsentere masser af nye spændende velsmagende vildtprodukter i webshoppen.
Artikler
Vi introducerer nu Gastro Sous Vide
31.08.2018Vi kan nu løfte sløret for vores helt nye premium koncept - Gastro Sous Vide. Når kun det bedste er godt nok.
Artikler
Dansker er tredjebedste kok i Europa
19.04.2018For nyligt blev det europæiske mesterskab i kokkekonkurrence Bocuse d’Or afholdt i Torino, og det var en dansker der løb med bronzemedaljen.
Artikler
”Damn good beef” fra Uruguay
16.08.2018Rio Lucia er kød, der emmer af kvalitet og traditionsrig historie fra Uruguay - når kun det bedste er godt nok.
Artikler
Den ultimative 'Low and slow' teknik
04.07.2018Tilbered dit kød perfekt med 'Low and slow' teknikken.
Artikler
Grill på menuen
04.07.2018Sommeren er over os, og det er tid til at finde grillen frem!
Artikler
Smagen af sommer
01.06.2018Vi går tæt på en af sommerens helt store helte - nemlig de saftige og møre oksesteaks. Og det handler ikke hvilken som helst steak, men om prisbelønnede Wolovina, der har vundet guldmedalje i "World Steak Challenge".
Artikler
Prestigefyldt kokkekonkurrence lige om hjørnet
30.05.2018Om knap to uger går det løs ved det europæiske mesterskab Bocuse d’Or i Torino, og det danske team, som BC Catering sponsorerer, knokler for at få alle detaljer på plads.
Artikler
En madoplevelse udover det sædvanlige
19.04.2018Gastro Kalv er synonym med kalvekød på et helt nyt niveau. Læs mere om det helt unikke kvalitetskoncept, hvor smag, saft og kraft mødes på et højere plan.
Artikler
Sous vide møder røg & krydderi
14.04.2018Sous vide kan sagtens smage af grill og med brandet Woodsmoke mødes disse teknikker i perfekt balance.
Artikler
Fantastisk Frisk - nu med Kød & Pålæg
01.04.2018Velkommen til den nyeste tilføjelse til Fantastisk Frisk - nemlig Kød & Pålæg.
Artikler
Gastro Kalv er en kæmpe succes
13.12.2018Vores Dansk Gastro Kalv koncept har taget Danmark med storm. Kombinationen af bæredygtighed, dyrevelfærd og danskhed har tiltalt flere restauranter og caféer end forventet. Nu afslører vi også en særlig gourmet-variant.
Artikler
Kenneth Toft-Hansen er verdens bedste kok!
30.01.2019Guld til Kenneth Toft-Hansen og det danske Bocuse d'Or team i Lyon. Sverige og Norge napper 2. og 3. pladserne. Christian Wellendorf modtager prisen for "Best Commis".
Artikler
Fantastiske udskæringer
01.02.2019Hereford Rio Lucia er naturligt opdrættet ”Grain Fed Beef” af højeste kvalitet fra den frodige pampas omkring floden Rio Santa Lucia i Uruguay.
Artikler
Kød værdigt til Danmarks største kokkekonkurrence
11.06.2019Sol over Gudhjem afholdes den 22. juni og en af de udvalgte råvarer til menuen er intet mindre end kød fra Dansk Gastro Kalv.
Artikler
Sol over Gudhjem: Solbeskinnet Gastrokalv fik tårerne frem i Gudhjem
26.06.2019Sol over Gudhjem blev en solbeskinnet succes med stor madglæde og innovative vinderretter. Læs hele vores beretning fra kokkekonkurrencen her.
Artikler
SUBLIM smag på menuen
08.01.2020Mød SUBLIM som er vores serie af kvalitetpålæg kun til professionelle køkkener. Her går smag, kvalitet og kærlighed til slagterfaget op i en højere enhed.
Artikler
Kom godt i gang med Dry Rubs & Marinader
05.07.2019Få her 6 gode tips fra en af landets mest prisbelønnede grillere til, hvordan du nemt kan komme i gang med at anvende Dry Rubs og marinader til dit kød.
Artikler
En verden af sous vide løsninger
28.08.2019Sous vide er en ekstremt fleksibel tilberedningsmetode. Men vidste du sous vide "kan" meget mere end mørt kød?
Artikler
Øget interesse for økologisk kød og pålæg
14.10.2019Hvordan udvikler økologien sig inden for kød og pålæg? Vi har spurgt en af Danmarks måske mest velkendte økologiske producenter, Peter Aalbæk fra Aalbæk Specialiteter.
Artikler
Ensartet høj kvalitet giver glade kunder
21.10.2019Cateringvirksomheden Gastronomiet, som dagligt laver mange serveringer, har stor glæde af den ensartede kvalitet i det Uruguayske oksekød Hereford Rio Lucia.
Artikler
Økologisk grisekød er lig med trivsel og velfærd
30.10.2019Økologisk grisekød er ensbetydende med masser af dyrevelfærd, trivsel og det helt rigtige foder. Se her, hvad der egentlig skal til, for at man kan kalde grisekød økologisk i Danmark.
Artikler
Bertels Gris – økogrisen med krølle på halen
02.12.2019Bertels Gris er et økologisk brand, hvor dyrevelfærd, bæredygtighed og kvalitet går hånd i hånd. Se hvordan de økologiske grise har fået en opvækst udover det sædvanlige.
Artikler
Bertels Grisens jul
10.12.2021Hos Hestbjerg Økologi trives de økologiske grise året rundt - også selvom det kræver en ekstra indsats her i vintermånederne.
Artikler
Mere af det hele med sous vide
17.02.2020Mørhed, fleksibilitet og smag er en række af nøgleordene for den højaktuelle tilberedningsteknik sous vide. Bliv klogere på hvordan dit køkken kan drage nytte af kød tilberedt efter denne metode.
Artikler
Vildt på grill
08.06.2020Hvorfor grille vildtkød? Den prisbelønnede griller og kok Rasmus Bleeg giver dig her nogle gode fif til, hvordan du opnår de bedste resultater, når du griller vildt.
Artikler
Juicy Gastro Beef
12.06.2020Lækre, smagfulde burgere med endnu mere personlighed og smag. Burgerbøfferne fra Juicy Gastro Beef er tilberedt efter sous vide-metoden og findes i tre forskellige smagsvarianter.
Artikler
#Spisudeigen skal få danskerne til at spise ude igen
25.06.2020#Spisudeigen kampagnen ruller - nu skal danskerne ud at spise igen på landets spisesteder. Se her, hvordan du kan dele budskabet.
Artikler
Passion for kalve og møre bøffer
01.03.2021Dansk Gastro Kalv fra Kjargaarden er kalvekød af højeste kvalitet. Her tror man på, at man også i fremtiden vil spise kalvekød. Mængderne bliver måske mindre, men til gengæld vil der være fokus på kødets kvalitet og den gode spiseoplevelse. Læs hele artiklen her.
Artikler
Bertels Grisen er populær. Se her hvorfor.
06.04.2021Økologisk, 3 Velfærdshjerter og anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Få hele fortællingen bag Bertels Grisen, som lige nu er populær som aldrig før.
Artikler
Vildtsæsonen er over os
24.05.2021Det er sæson for vildt, og netop nu kan vi tilbyde velsmagende rådyrkød i fire lækre udskæringer. Rådyrkødet smager fantastisk og passer perfekt til sommerens lette retter.
Artikler
Dansk Cater hovedsponsor for Sol over Gudhjem
02.06.2021Igen i år afholdes den anerkendte kokkekonkurrence Sol over Gudhjem på Bornholm, og endnu en gang er Dansk Cater stolt hovedsponsor af konkurrencen. Læs mere om Sol over Gudhjem og se det netop fastsatte deltagerfelt.
Artikler
Smagen af det gode (grise)liv
31.01.2022Bertels Gris er din garanti for kød fra dyr, der har levet et godt liv. Læs mere om Bertels Gris her og få også indblik i det nye smagshjul målrettet madprofessionelle, der ønsker at sætte ord på smagen af grisekød.
Artikler
Sæson for vildt
01.10.2021Vildtsæsonen er i fuld gang, og webshoppen byder på masser af nye, velsmagende vildtprodukter.
Artikler
Gastro Kalv i semifinalen til Årets Kok 2022
18.01.2022Finalisterne til konkurrencen om den prestigefyldte titel som Årets Kok er fundet, og Gastro Kalv spillede en stor rolle i semifinalen. Læs det hele her.
Artikler
Fremtidens Landmand 2022
08.02.2022Hestbjerg Økologi, som står bag vores eget brand Bertels Gris, er kåret som Fremtidens Landmand 2022. Det er vi utroligt stolte over, og her kan du læse mere om kåringen samt se det indslag, som TV Midtvest har lavet om Hestbjerg Økologi.
Artikler
Kom til Cateringmesse Nord – Nordjyllands største fødevaremesse
01.12.2021Mød os på Cateringmesse Nord den 2. marts, hvor vi står klar med spændende nyheder og god inspiration fra Fantastisk Frisk-universet. Se mere her.
Artikler
Det nye BLUS er på gaden nu
21.03.2022Med passion for mad har vi skabt magasinet BLUS – et gastronomisk og fagligt inspirerende foodservicemagasin til kokke, ejere og madnørder landet over. Læs det nye BLUS #8 her.
Artikler
Guld til Danmark i Bocuse d'Or Europe 2022
25.03.2022Bocuse d’Or Europe 2022 er netop afsluttet i Budapest, og den danske kok Brian Mark Hansen vandt guld.
Artikler
Bertel x Museth - dansk charcuterihåndværk i verdensklasse
25.03.2022Bertel x Museth er dansk charcuteri skabt på stolte traditioner og gedigent håndværk. Det er slagterprodukter baseret på økologisk kød af Bertels Gris, som er nænsomt forædlet med tid og krydderier som eneste hjælpemiddel. Mød os på Foodexpo 2022 i Herning.
Artikler
Forkæl dine gæster med langtidsmodnet kød
31.03.2022Vores populære, langtidsmodnede kød er rigt på umami og har en karakteristisk, fermenteret smag. Vi tilbyder det i forskellige udskæringer, som egner sig særligt godt til serveringer med høje krav til såvel smag som kvalitet.
Artikler
Oplev vores fantastiske brands
01.03.2022Fantastisk Frisk Kød & Pålæg er stedet, hvor du kan gå på opdagelse og få såvel ny viden som god inspiration til dit køkken. Se mere om vores mange fantastiske brands lige her.
Artikler
Vildtsæsonen er sat ind
17.05.2022Vildtsæsonen er skudt i gang, og det er nu tid til at sætte det eftertragtede rådyr – også kendt som sommerbukken – på menuen.
Artikler
Nu kan du købe Bertel x Museth i din webshop
01.07.2022Forkæl dine gæster med dansk charcuteri i verdensklasse, når vi nu lancerer de første produkter fra Bertel x Museth. Læs her, hvordan du kan bestille produkterne direkte i din webshop.
Artikler
Vi udvider udvalget af Bertel x Museth
09.09.2022Vi lancerer nu to helt nye varer under brandet Bertel x Museth. Dermed har du endnu mere at vælge imellem, når du skal forkæle dine gæster med smagfuldt charcuteri af høj kvalitet.
Artikler
En (bære)dygtig kylling ud over det sædvanlige
13.09.2022Hos Rokkedahl i Nordjylland lever kyllingerne det gode kyllingeliv. Her har de fritgående og økologiske kyllinger adgang til udearealer og fodres blandt andet med korn fra gårdens egne marker - samtidig er de anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.
Artikler
Økologisk kvalitetsgris med sprøde svær
25.11.2022Med udskæringer fra Bertels Gris kan du sætte smagfuldt grisekød på din julemenu med god samvittighed.
Artikler
Efteråret bliver VILDT
17.10.2022Så er jagtsæsonen skudt i gang. Derfor er tiden inde til servering af de smagfulde vildtudskæringer, som er kendetegnet for årstiden; vi guider dig til, hvordan de man kan tilberede de forskellige udskæringer.
Artikler
Michael Museth fortæller
07.11.2022Se videoerne om vores charcuteriprodukter fra Bertel x Museth og få inspiration til, hvordan du kan anvende dem i dit eget professionelle køkken.
Artikler
Bertel x Museth i prestigefyldt selskab
19.12.2022Der er nu blevet løftet endnu et slør i Rising Star-konkurrencen, og denne gang handler det om hovedrettens elementer…
Artikler
Sol over Gudhjem x Dansk Gastro Kalv
07.07.2023Danmarks største kokkekonkurrence fandt igen i år sted på Gudhjem Havn, og Dansk Gastro Kalv spillede en helt central rolle i Hovedkonkurrencen.
Artikler
Forkæl dine gæster med sæsonens vilde udskæringer
01.09.2023Jagtsæsonen er over os, og det er igen tid til at forkæle dine gæster med smagfulde vildtserveringer. Se mere her.
Artikler
Skab madglæde med Dansk Gastro Kalv
09.11.2023Dansk Gastro Kalv er en krydsning mellem velkendte malkekvægsracer og klassisk kødkvæg. Det giver kalve med stor muskelfylde samt kød med en enestående mørhed og masser af smag. Dansk Gastro Kalv har desuden to hjerter i Dyrevelfærdsordningen.
Artikler
Fra malkeko til økologisk småkød
05.02.2024Vi har et ønske om at fremme økologi og danske produkter, og bl.a. derfor tilbyder vi nu økologisk småkød fra Thise & Ko.
Artikler
På vingerne med vilde serveringer
10.01.2024Vildtkød er typisk kendetegnet ved at have en intens smag og en karakteristisk, dyb rød farve. Det er således et godt valg, når du ønsker at skabe spiseoplevelser, som er rige på smag og karakter.
Artikler
Når dyrevelfærd og god smag går hånd i hånd
08.03.2024Med Dansk Gastro Kalv kan du forene god smag med bedre dyrevelfærd i dine serveringer.
Artikler
Omtanke for natur og dyrevelfærd
09.04.2024Hos Hestbjerg Økologi står den både på wellness for grise og omtanke for miljø. Det er blandt andet blevet til vores eftertragtede brand Bertels Gris.
Artikler
Stolte opdrætstraditioner sikrer fantastisk oksekød
08.05.2024Rio Lucia er et af vores stærke brands inden for Fantastisk Frisk Kød og Pålæg.
Artikler
Økologisk oksekød med omtanke
24.06.2024Naturkvæg er et af vores nichekoncepter, som vi er stolte over at kunne tilbyde dig som kunde. Naturkvæg er en krydsning mellem malkekøer og Angus-stude og -kvier under 30 måneder. Der produceres ca. 600 dyr om året, og dyrene er økologisk opdrættet på Fladhøjgård ved Tjæreborg i Vestjylland.
Artikler
Omtanke for dyrevelfærd og godt håndværk
01.06.2024Bertel x Museth er dansk charcuteri skabt på stolte traditioner og gedigent håndværk, og vi er klar med en række nye smagfulde produkter fra det eftertragtede brand.
Artikler
Dansk kvalitet fra Thise & Ko
07.08.2024Thise & Ko er kvalitetskød fra dyr, som er opvokset på danske gårde med stort fokus på god dyrevelfærd.
Artikler
Høj kvalitet fra gård til bord
06.09.2024Dansk Gastro Kalv er en krydsning af velkendte malkekvægracer og klassisk kødkvæg som Hereford, Dansk Blåhvid og Charolais. Vi stiller skarpt på det eftertragtede brand her.
Artikler
Kvalitetsoksekød i generationer
04.11.2024Rio Lucia kommer fra Uruguay, hvor man har en lang og stolt tradition for produktion af kvalitetsoksekød. Gårdene er familiedrevne, og her føres traditionerne stolt videre fra generation til generation med respekt for dyr, mennesker og natur.