Med udskæringer fra Bertels Gris kan du sætte smagfuldt grisekød på din julemenu med god samvittighed.
Økologisk kvalitetsgris med sprøde svær
25.11.2022Det gode griseliv
Udskæringerne fra Bertels Gris kommer fra grise, der har levet det gode griseliv. Grisene opdrættes hos Hestbjerg Økologi, hvor bæredygtighed og dyrevelfærd går hånd i hånd. Hos Hestbjerg Økologi får grisene lov til at bruge deres instinkter og leve så naturligt som muligt. Det er med til at give dyr i trivsel, hvilket kan smages.
Julegris med et moderne tvist
Lad dig blive inspireret til at servere julegrisen med et moderne tvist. Vores opskrift på stegt griseskank med saltbagt selleri, stuvet bagt spidskål samt sveskesky giver anledning til en anderledes og grønnere julemenu. Griseskanken har ofte mere smag og mere saftig end en traditionel flæskesteg.
Dermed er der lagt op til en anden måde at servere julegrisen på – men stadig med sprødt svær. Ved at sætte udskæringer fra Bertels Gris på din julemenu, kan du servere smagfuldt, økologisk grisekød med god samvittighed for dine gæster
Bliv inspireret af produkterne nedenfor eller find dem direkte i vores webshop på bccatering.dk.
GÅ TILBAGE