Bertel x Museth er dansk charcuteri skabt på stolte traditioner og gedigent håndværk. Det er slagterprodukter baseret på økologisk kød af Bertels Gris, som er nænsomt forædlet med tid og krydderier som eneste hjælpemiddel. Mød os på Foodexpo 2022 i Herning.
Bertel x Museth - dansk charcuterihåndværk i verdensklasse
25.03.2022Med Bertel x Museth får du produkter, som er forarbejdede på baggrund af viden og kærlighed til et fag, hvor kvalitet og tid er afgørende faktorer for resultatet. Saltning og smagsudtryk er nøje afstemt, og de lange tørretider er prioriteret højt. Det giver dig dansk charcuteri i verdensklasse.
Baseret på gamle slagtertraditioner
Økologisk charcuteri fra Bertel x Museth er skabt ud fra et ønske om at tilbyde klassisk charcuteri i større skala – uden at gå på kompromis med hverken smag eller håndværket bag. Der er værnet om den høje faglighed, og med Bertel x Museth bringer vi det gamle slagterhåndværk ind i fremtiden.
Når smag og håndværk mødes
Michael Museth er uddannet slagter og stifter af Folkets Madhus i København. I over 30 år har han arbejdet som kok og slagter, og igennem Bertel x Museth samarbejder han og Cater Food om at skabe dansk charcuteri i større skala, der stadig er baseret på stolte slagtertraditioner og solidt håndværk.
Det gode griseliv
Hos Hestbjerg Økologi lever Bertels Gris det gode griseliv. Med stor passion for bæredygtighed og høj dyrevelfærd skabes der plads til, at dyrene kan bruge deres instinkter og leve så naturligt, som muligt. Det giver både glade dyr, smagfuldt kød og hele tre hjerter i dyrevelfærdsordningen.
Oplev Bertels x Museth på Foodexpo 2022
Kom forbi vores stand på Foodexpo, som afholdes i MCH Messecenter Herning fra den 27.-29. marts 2022. Her kan du møde Michael Museth til en faglig snak og ikke mindst smage et godt udvalg af charcuteri- og slagterprodukterne fra Bertels x Museth. Se mere om Foodexpo - Nordens største fødevaremesse.
Læs mere om Bertels Gris under vores stærke brands
Du kan snart finde hele udvalget af Bertel x Museth på vores webshop
GÅ TILBAGE