Vi ser frem til at møde dig

Udfyld felterne herunder og vores rådgivere vil snarest kontakte dig med henblik på en samtale om dine muligheder. Kontakt os, hvis du er interesseret i en uforpligtende samtale, hvor vi kan vise dig, hvordan vi kan gavne dig og din forretning. Bemærk venligst, at vi ikke handler med private. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Find din nærmeste afdeling og ansatte her.

Bliv kunde hos osFoodservice, Distribution & Rådgivning

BC Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, stor-kantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier.

Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Gennem dialog med vores kunder aftaler vi bl.a. stedet for levering af varer og kan være behjælpelige med at placere produkterne på køl, frost eller tørlager. 

Oplev her, hvad BC Catering kan tilbyde

Få tilknyttet din egen rådgiver

Din BC-konsulent er din faste rådgiver, som med udgangspunkt i netop din forretning kan rådgive dig omkring vareindkøb, om nyheder i sortimentet og generelt omkring tiltag, som kan hjælpe dig med at få succes med din forretning.

Mød vores konsulenter i din nærliggende afdeling

50.000 varer i sortimentet

Vi er leveringsdygtige i mere end 50.000 varenumre til det professionelle køkken. Udover spændende varer fra hele verden, bestræber vores dygtige indkøbere sig også på at tilbyde lokale varer og friske specialiteter.

Gå til webshoppen nu (kræver login)