Lækre, smagfulde burgere med endnu mere personlighed og smag. Burgerbøfferne fra Juicy Gastro Beef er tilberedt efter sous vide-metoden og findes i tre forskellige smagsvarianter.
Juicy Gastro Beef
12.06.2020Juicy Gastro Beef er et koncept bestående af tre helt nye bøf-varianter, som kan tilføre endnu mere personlighed og smag til dine burgere.
Vi har benyttet os af ekstra mørt hakkekød fra Dansk Gastro Kalv med maksimalt 18-20% fedt, og hvor dyrevelfærden samt spisekvaliteten er i top. Til kødet har vi tilsat, hvad vi mener, er den helt rigtige mængde af friske grøntvarer. Det tilfører ekstra smag og karakter i bøffen. Burgerbøfferne findes i tre forskellige varianter, og sammen med øvrige håndplukkede råvarer kan du skabe en bøf, som har sin helt egen unikke personlighed.
Hver brugerbøf er på 150 gram og er blevet tilberedt efter sous vide-metoden. De skal således blot opvarmes (og evt. gives en tur på grillen). Herefter er de klar til brug.
Juicy Gastro Beef er ensbetydende med mere smag, mere personlighed og ikke mindst mere effektiv tilberedning i dit køkken.
Sous vide - den ultimative "low & slow" teknik
Low & Slow tilberedning er faktisk lige så simpelt, som det lyder. Det går i al sin enkelthed ud på, at man tilbereder maden ved lav varme over lang tid.
Der findes forskellige teknikker inden for Low & Slow, hvor sous vide blandt mange betragtes som den ultimative teknik. Her vakuumpakkes madvarerne, så man er sikker på, at de bevarer alt, saft og smag. Herefter lægges vakuumpakken i et vandbad, der har den temperatur, man ønsker, madvarerne skal opnå. Når madvarerne har opnået den korrekte temperatur, er de klar til at blive pakket ud og serveret.
Under varemærket Sous Vide Gros finder du en række sous vide tilberedte produkter - heriblandt de lækre Juicy Gastro Beef burgerbøfferne.
Læs mere om de sous vide-tilberedte bøffer her
GÅ TILBAGE