Som kunde hos BC Catering får du ikke blot Danmarks største sortiment og kyndig og professionel rådgivning. Vi inspirerer dig til større madglæde, til at udfordre dine egne grænser og vi giver dig et indblik i tendenser og trends, som kan gavne din forretning.

Vi har samlet vores inspirationskoncepter herunder og giver dig nemt overblik over de mange muligheder, som du får sammen med BC Catering. Vi vil og vi kan meget mere end at levere dine fødevarer og nonfood-artikler til den rette tid. Vi inspirerer dig samtidig i det daglige, så du kan tilføre endnu mere værdi til dit køkken og til dine retter.

God fornøjelse.

Fantastisk Frisk

Fantastisk Frisk er BC Caterings friskvare-koncept, som samler frisk frugt & grønt, fisk & skaldyr og snart kød & pålæg under én paraply.

I vores 3 forskellige serier af friske råvarer kan du gå på opdagelse i en verden af alt fra grønt, fisk og kød. Du finder både de traditionelle varer, du kender, samt nye spændende produkter der kan være et friskt pust over retterne i dit køkken. Lad dig også inspirere af vores forskellige temaartikler, der stiller skarpt på alt fra vores leverandører og sortiment til bæredygtighed og nyskabelse. Alt dette er indeholdt, når du køber Fantastisk Friske varer fra BC Catering.

Velkommen til et univers af Fantastisk Frisk.

En video siger mere end...

 

Besøg Fantastisk Frisk nu og find inspiration

Opskrifter

+3000 opskrifter venter kun på dig

I vores nye opskrift-univers finder du flere end 3000 forskellige opskrifter, som du er mere end velkommen til at bruge hver eneste dag. Du kan gemme dine yndlingsopskrifter på din webshop eller du kan printe opskrifterne og handle ind efter dem. Vi kommer løbende med nye opskrifter, så du hele tiden kan få ny inspiration og mere madglæde.

Cater Share - Søg og find

Dyk ned og find den de helt rette varer til dit koncept

Cater Share består af vores leverandørers opdaterede kataloger og produktnyheder. Du finder flere end 500 opdaterede kataloger fyldt til bristepunktet med spændende produkter til dine retter og til dit køkken. I Cater Share kan du fx søge gennem de mere end 500 kataloger efter et bestemt ord - det kunne være glutenfri - og vi præsenterer dig for de kataloger, som indeholder dit søgeord. Simpel og smart.