Som kunde hos BC Catering får du ikke blot Danmarks største sortiment og kyndig og professionel rådgivning. Vi inspirerer dig til større madglæde, til at udfordre dine egne grænser og vi giver dig et indblik i tendenser og trends, som kan gavne din forretning.

Vi har samlet vores inspirationskoncepter herunder og giver dig nemt overblik over de mange muligheder, som du får sammen med BC Catering. Vi vil og vi kan meget mere end at levere dine fødevarer og nonfood-artikler til den rette tid. Vi inspirerer dig samtidig i det daglige, så du kan tilføre endnu mere værdi til dit køkken og til dine retter.

God fornøjelse.

Opskrifter

+3000 opskrifter venter kun på dig

I vores nye opskrift-univers finder du flere end 3000 forskellige opskrifter, som du er mere end velkommen til at bruge hver eneste dag. Du kan gemme dine yndlingsopskrifter på din webshop eller du kan printe opskrifterne og handle ind efter dem. Vi kommer løbende med nye opskrifter, så du hele tiden kan få ny inspiration og mere madglæde.

Cater Trends

Kom på forkant med fremtiden

Cater Trends er vores nye platform, hvor vi forsker i fremtidens tendenser og trends. Vi tager dig i hånden og viser dig de kommende forbrugertendenser og viser dig, hvordan du kan optimere din forretning ved at være på forkant med fremtiden.

Der er blandt andet lavet tre segmentsbaserede guides, som giver dig et relevant indblik i, hvor du kan sætte ind for at være relevant for fremtidens kunder.

Udforsk Cater Trends nu

Cater Share - Søg og find

Dyk ned og find den de helt rette varer til dit koncept

Cater Share består af vores leverandørers opdaterede kataloger og produktnyheder. Du finder flere end 500 opdaterede kataloger fyldt til bristepunktet med spændende produkter til dine retter og til dit køkken. I Cater Share kan du fx søge gennem de mere end 500 kataloger efter et bestemt ord - det kunne være glutenfri - og vi præsenterer dig for de kataloger, som indeholder dit søgeord. Simpel og smart.

Fantastisk Frisk

Fantastisk Frisk er BC Caterings nye grøntkoncept, hvor du finder tips, sæsonvarer og inspiration, som bringer det grønne og det friske ind i dit køkken og ned i dine retter.

Vi ønsker at dele vores store glæde ved de friske varer og giver dig på web, i aviser, på nyhedsbreve og snarligt på Instagram mulighed for at blive inspireret til at finde de bedste varer. Fantastisk Frisk bliver jævnligt opdateret, så du altid finder artikler og fortællinger om sæsonens frugt og grønt. 

En video siger mere end...

 

Besøg Fantastisk Frisk nu og find inspiration