Sous vide kan sagtens smage af grill og med brandet Woodsmoke mødes disse teknikker i perfekt balance.
Sous vide møder røg & krydderi
14.04.2018I Fantastisk Frisk Kød & Pålæg kan du nu få de spændende Woodsmoke produkter, hvor røg, sous vide og krydderier smelter sammen i en højere enhed.
Woodsmoke brandet er udviklet og drevet af Rasmus Bleeg. Rasmus er uddannet kok, produktudvikler, foodstylist og opskriftskribent og er en af Danmarks mest prisbelønnede grillere. I jagten på titler og erfaringer deltager Rasmus jævnligt i grillturneringer i ind- og udland. Disse erfaringer bruges til at udvikle spændende produktserier og koncepter til det danske grillmarked. Krydderiblandingerne fra Woodsmoke bliver alle brugt til turneringer og bliver på den måde testet af i den virkelige verden, inden de bliver godkendt til Woodsmoke-brandet.
Kødet, der bliver leveret af Fantastisk Frisk Kød & Pålæg, bliver dels røget, tilsat hjemmelavede krydderier og sous viet tilberedt. På den måde møder BBQ grillteknik og sous viet hinanden og skaber tilsammen helt mageløse smagsoplevelser. ”Efter man har siddet i en amerikansk baghave og smagt på deres lækre barbeque, så har jeg altid tænkt, at det vil være fantastisk at få den originale smag ud i de danske køkkener gennem røg og krydderier” fortæller Rasmus. De specielle Woodsmoke produkter, der er fyldte med smag og personlighed, kan være oplagte til tallerkenanretninger, men også til at give adspredelse i enhver buffet – eksempelvis til konfirmationer.
Nedenfor kan du finde en række udvalgte varer, som har været gennem Woodsmoke-brandets kyndige behandling.
GÅ TILBAGE