Dansk Gastro Kalv er en overbygning til Dansk Kalv-konceptet. Det er lyst og lækkert kød fra kalve, som er født og opvokset i Danmark. Læs med her og se, hvorfor du skal vælge Dansk Gastro Kalv.
Dansk Gastro Kalv
07.01.2019Kød der kommer fra kødkvægskalve, er kendetegnet ved en dejlig mild smag, en enestående mørhed og en uovertruffen spisekvalitet. Kalvene er opdrættet af udvalgte landmænd med ekstra fokus på dyrevelfærd. De går frit, har adgang til arealer med dybstrøelse og har ekstra plads. Den særlige opvækst og specielle udvælgelse af kalvene, gør kødet til en dejlig smagsoplevelse, man ikke finder andre steder.
Derfor skal du vælge Dansk Gastro Kalv
Dansk Gastro Kalv fra Danish Crown er måske noget af det bedste kalvekød, du kan få. Det skyldes, at vi gør en masse for, at kalvene skal have det godt. Du får derfor mere for dine penge. Både i forhold til smag og til dyrevelfærd.
Dansk Gastro Kalv er fyldige og møre udskæringer der optimerer køkkenkalkulationerne og kommer fra kødkvægsracer som f.eks. Charolais, Dansk Blåhvid og Hereford. Kalvene har ekstra plads i stalden, et lag af dybstrøelse at ligge på og adgang til frie arealer. De får råmælk, grovfoder og bliver jævnligt tilset af en dyrlæge. Kalvene bliver særligt udvalgt efter alder og vægt så spisekvaliteten sikres.
GÅ TILBAGE