Tilbudsaviser | Maj 2020

Bemærk venligst, at priserne i vores 2 tilbudsaviser er gældende i perioden 1/5 - 31/5. Se også flere spændende kampagner på denne side.

Tilbudsavis | Juni 2020

Bemærk venligst, at priserne i vores tilbudsavis er gældende i perioden 1/6 - 30/6. Se også flere spændende kampagner på denne side. Denne tilbudsavis udkommer alene i denne digitale udgave.

Is & Tilbehør til sommerens hyggelige stunder

Du får her en lækker tilbudskampagne med is og tilbehør til spotpriser. Vi har udvalgt en række spændende produkter, som smager fantastisk og som vil få dine kunder til at komme tilbage efter mere. Gå på opdagelse i vores kampagne, hvis priser er gældende helt indtil den 30. juni. Husk, at du med fordel kan klikke direkte på varenumrene for at lægge produkterne i din kurv. 

+50 specialoste leveret i morgen

Velkommen til en verden af spændende oste og charcuteri. Lactalis opdaterer løbende dette hæfte med oste, som du kan bestille og modtage i løbet af en hverdag. Der er altså plads til spontanitet, når gæsterne skal forkæles med nogle af de bedste oste på markedet. Gå på opdagelse i hæftet og klik blot på et varenummer, hvis du ønsker at bestille. God fornøjelse.