Tilbudsavisen Appetit Oktober

Appetitvækkende tilbud og masser af inspiration til de danske køkkener. Gå på opdagelse i vores nye tilbudsavis og find hundredevis af produkter til spotpriser. Husk, at du kan placere varer direkte i din webshop-kurv ved at klikke på et varenummer. Vælg din afdeling herunder for at se de skarpe tilbud.

Tilbuddene er gældende i perioden: 1. oktober til og med 31. oktober.

TEMA & TILBUD: ØKOtober. Masser af økologi på tilbud

Økologi er lig med marker, der summer af liv og friske råvarer i sæson. Derfor har vi samlet al den bedste økologi fra vores fantastiske lokale leverandører i én avis – fyldt med inspiration og gode tilbud. 

Kampagnen og tilbudspriser er gældende i perioden 1. okt. til den 31. okt. 2021.

Kampagnen og tilbudspriser er gældende i perioden 1. sept. til den 30. sept. 2021.

SMART! - Kvalitetsvarer, som gør dagen nemmere i køkkenet

Det er smart at arbejde effektivt og bruge tiden på det, der skaber værdi. Derfor tilbyder BC Catering en perlerække
af produkter, der gør din hverdag smartere og bedre. Bliv præsenteret for koncepter som Catercut, Sous Vide, Delicate, Greenfeast og Grab' N Go. Koncepter med friske råvarer, som er nemme at benytte i det travle køkken.

Delicate Salater & Dressinger

Nu kan du bestille et stort udvalg af friske salater, dressinger og tilbehør fra dag til dag. Bestil i dag og modtag på din næste leveringsdag. Disse produkter er perfekte til det travle køkken eller kantinen, når der hurtigt skal serveres spændende og frisklavede salater. Gå på opdagelse i hæftet og klik på de varer, du ønsker at lægge i din kurv