Tilbudsavisen Appetit April

Appetitvækkende tilbud og masser af inspiration til de danske køkkener. Gå på opdagelse i vores nye tilbudsavis og find hundredevis af produkter til spotpriser. Husk, at du kan placere varer direkte i din webshop-kurv ved at klikke på et varenummer. Vælg din afdeling herunder for at se de skarpe tilbud.

Tilbuddene er gældende i perioden: 1. april til og med 30. april.

MADNYT 2021

Så er der NYHEDER. Vi har samlet flere end 100 varenyheder og banket prisen ned. Se det nye magasin med smagfulde og innovative varenyheder, inspiration og gode råd. En oplagt mulighed for at få noget nyt og spændende på kortet i opstartsperioden.

Tilbuddene er gældende i periode 19. april til den 31. maj.

TEMA & TILBUD: Læskende Forfriskninger

Foråret er over os og lysere tider er på vej. Snart kan du byde gæsterne velkommen til en drink på terrassen. Danskerne trænger til at komme ud og på besøg hos dig. Vi har gjort det lidt nemmere for dig at give dine kunder en god oplevelse. Her får du nemlig et aktuelt katalog med drikkevarer i forskellige kategorier fra spiritus, RTD, vin, bobler, øl og læskedrikke. Gå på opdagelse og find netop de drikkevarer, som kan være med til at definere din virksomhed.

Priserne bagerste i denne kampagne er gældende i perioden april, maj og juni 2021.

TEMA & TILBUD: Is & Tilbehør

Til forår og sommer hører sig is med lækkert tilbehør. Heldigvis har vi samlet en lang række mærker, nyheder og spændende produkter indenfor is, milkshakes, drys, dessertsaucer og meget andet i et spændende hæfte til dig. Husk at du som altid kan klikke på et varenummer i hæftet for at lægge varen i din webshop-kurv.

Priserne bagerst i hæftet er gældende i perioden april, maj og juni 2021.

Emballage til Take Away

Vi har samlet en række emballager, så du kan give dine kunder en flot oplevelse, når de bestiller mad hos dig som take away eller levering. Se det store udvalg nu.

50 oste leveret i morgen

Gå på opdagelse blandt en lang række specialoste og få leveret allerede i morgen, hvis du bestiller tidligt. Læs mere om smag, styrke og anvendelsesmuligheder.