Tilbudsavisen April

Appetitvækkende tilbud og masser af inspiration til de danske køkkener. Gå på opdagelse i vores nye tilbudsavis og find hundredevis af produkter til spotpriser. Husk, at du kan placere varer direkte i din webshop-kurv ved at klikke på et varenummer. Vælg din afdeling herunder for at se de skarpe tilbud.

Tilbuddene er gældende i perioden: 1. april til og med 30. april.

TEMA: Iskolde Fristelser

I vores temaavis Iskolde Fristelser kan du tage forskud på sommeren og gå på opdagelse iblandt alle de forfriskende lækkerier, der uden tvivl vil få smilet frem på dine kunders læber. Her finder du alt fra knasende vafler og frisklavet is til alt, hvad du kan drømme om at drysse ovenpå: Krymmel, skumfiduser, chokoladesauce og ikke mindst friske flødeboller som prikken over i’et.

Dansk frugt

Dansk frugt ligger helt i top i både kvalitet og smag, og det skyldes bl.a. det varierede danske sommervejr, som er fantastisk til dyrkning af bl.a. æbler og pærer. Gå på opdagelse i vores nye temaavis og lad dig inspirere til at sætte endnu mere dansk frugt på din menu.

Lactalis - Ost & charcuteri

Der er en verden af ost at gå på opdagelse i, så dyk ned i denne tilbudsavis, hvor du kan få inspiration til både salater og varme retter med ost samt tilbehør til ostebordet. Desuden kan du blive klogere på nogle af de forskellige oste, og så får du flere guides til håndtering af de mange typer af den smagfulde spise. Bestil hurtigt og nemt til dit eget køkken ved at klikke på de forskellige varer for at lægge dem i kurven.

Dansk Gastro Kalv - udsøgt kalvekød med god samvittighed

Gastro Kalv er dansk kalvekød af højeste kvalitet. Det er succeshistorien om, hvordan man med innovation har forvandlet spild til en udsøgt spise, og hvordan et stort fokus på dyrevelfærd har sikret Gastro Kalv to hjerter i dyrevelfærdsmærkningen. Dyrene er en krydsningsrace, og de vokser op hos udvalgte landmænd, der prioriterer det gode dyreliv. Det giver dyr i trivsel og møre bøffer. Klik ind og læs hele historien her.

Delicate Salater & Dressinger

Nu kan du bestille et stort udvalg af friske salater, dressinger og tilbehør fra dag til dag. Bestil i dag og modtag på din næste leveringsdag. Disse produkter er perfekte til det travle køkken eller kantinen, når der hurtigt skal serveres spændende og frisklavede salater. Gå på opdagelse i hæftet og klik på de varer, du ønsker at lægge i din kurv