Tilbudsavisen Appetit | Juli

Appetitvækkende tilbud og masser af inspiration til de danske køkkener. Gå på opdagelse i vores nye tilbudsavis og find hundredevis af produkter til spotpriser. Husk, at du kan placere varer direkte i din webshop-kurv ved at klikke på et varenummer. Vælg din afdeling herunder for at se de skarpe tilbud.

Tilbuddene er gældende i perioden: 1. juli til og med 31. juli.

TEMA: Lækkerier

Lutter lækkerier og kager der smager. Vi har samlet sæsonens nyheder og favoritter, så du kan glæde dine gæster. Lad dig inspirere af opskrifterne og friste af de mange gode tilbud.

TEMA: Sluk tørsten

Forfriskende rosé, farverige cocktails og læskende øl og vand.

TEMA: Is & tilbehør

Foråret er over os, og det er tid til at sætte sæsonens mest forfriskende og forførende is på menuen. Vi har samlet de lækreste is, toppings og tilbehør, gode tilbud og smagfulde opskrifter.

Lactalis - Ost & charcuteri

Der er en verden af ost at gå på opdagelse i, så dyk ned i denne tilbudsavis, hvor du kan få inspiration til både salater og varme retter med ost samt tilbehør til ostebordet. Desuden kan du blive klogere på nogle af de forskellige oste, og så får du flere guides til håndtering af de mange typer af den smagfulde spise. Bestil hurtigt og nemt til dit eget køkken ved at klikke på de forskellige varer for at lægge dem i kurven.

Dansk Gastro Kalv - udsøgt kalvekød med god samvittighed

Gastro Kalv er dansk kalvekød af højeste kvalitet. Det er succeshistorien om, hvordan man med innovation har forvandlet spild til en udsøgt spise, og hvordan et stort fokus på dyrevelfærd har sikret Gastro Kalv to hjerter i dyrevelfærdsmærkningen. Dyrene er en krydsningsrace, og de vokser op hos udvalgte landmænd, der prioriterer det gode dyreliv. Det giver dyr i trivsel og møre bøffer. Klik ind og læs hele historien her.

Plantebaseret nyheder fra Skovsgaard Gods

Økologiske bælgfrugter og stenkværnet mal produceret nænsomt og i pagt med naturen hos Skovsgaard Gods. Bælgfrugter er rige på protein og er dermed mættende og fungerer fremragende som supplement til kød - fx i form af dip, garniture i salater eller som ingrediens i mange retter. Klik ind og se nærmere på de nye økologiske og bæredygtige nyheder.

TEMA: Grøntvarer i sæson fra Vores Jord

Vi har i samarbejde med "Vores Jord - Din Køkkenhave" gjort det nemmere end nogensinde at finde årstidens sæsonaktulle grøntvarer. Et helt magasin fyldt til randen med grønne råvarer, inspiration og tips. I magasinet kan du klikke på hver enkelt vare og dermed få den overført til din webshop-kurv i et snuptag.

Gå på opdagelse blandt sæsonens grønne varer, klik og overfør til din kurv. Så leverer vi allerede i morgen.

Delicate Salater & Dressinger

Nu kan du bestille et stort udvalg af friske salater, dressinger og tilbehør fra dag til dag. Bestil i dag og modtag på din næste leveringsdag. Disse produkter er perfekte til det travle køkken eller kantinen, når der hurtigt skal serveres spændende og frisklavede salater. Gå på opdagelse i hæftet og klik på de varer, du ønsker at lægge i din kurv