Månedens Tilbudsavis - August

Så er der igen skarpe tilbud til alle, som arbejder i et køkken i Danmark. Vi har samlet en lang række varer til spotpris og blandet det hele med relevant inspiration og spændende opskrifter. Husk, at du altid kan lægge tilbudsvarer i din webshop-kurv ved at klikke på varenummeret i avisen.

Lokale månedstilbud - August

Vi er lokale og derfor skal du også have lokale tilbud. Vælg din afdeling herunder og se flere spændende tilbudsvarer. Klik på varenummeret for at lægge en tilbudsvare i din webshop-kurv.

Tema: Sommerens Forfriskninger

Med lune solskinsdage og lyse aftener stiger lysten til lækre, kølige fristelser. Vi har samlet en lang række drikkevarer både med og uden alkohol. Klik på varenummeret for at lægge et produkt i din webshopkurv. Kampagnen og priserne er aktive i perioden 01/07-20 til og med 31/08-20.

Singlepack - alt det gode i små pakninger

Gå på opdagelse i vores brede sortiment indenfor singlepack-produkter. Altså gode varer, som er pakket til én person eller en portion. Hæftet er opdelt i morgenmad, frokost, snacks, aftensmad og kaffebordet, så du nemt kan finde netop de varer, du eftersøger.

Ønsker du at få din pris oplyst, så klik på varenummeret, log ind på shoppen og du vil få oplyst prisen på varen.

+50 specialoste leveret i morgen

Velkommen til en verden af spændende oste og charcuteri. Lactalis opdaterer løbende dette hæfte med oste, som du kan bestille og modtage i løbet af en hverdag. Der er altså plads til spontanitet, når gæsterne skal forkæles med nogle af de bedste oste på markedet. Gå på opdagelse i hæftet og klik blot på et varenummer, hvis du ønsker at bestille. God fornøjelse.