Foodservice & Distribution

Foodservice er stadig et forholdsvis ubekendt begreb i Danmark, men vi mener, at branchenavnet er meget rammende, da størstedelen af vores udvalg består af fødevarer og da vi yder flere services overfor vores kunder - heriblandt distributionen af varer samt kompetent rådgivning.

Læs mere om foodservice Bliv oprettet som kunde

Få tilknyttet din egen rådgiver

Din BC-konsulent er din faste rådgiver, som med udgangspunkt i netop din forretning kan rådgive dig omkring vareindkøb, om nyheder i sortimentet og generelt omkring tiltag, som kan hjælpe dig med at få succes med din forretning. Du kan finde din nærliggende afdeling og finde kontaktinformationer på alle vores kompente medarbejdere.

Læs mere om rådgivning indenfor foodservice Se alle afdelinger og medarbejdere

70.000 varer i sortiment

Vi er leveringsdygtige i mere end 70.000 varenumre til det professionelle køkken. Udover spændende varer fra hele verden, bestræber vores dygtige indkøbere sig også på at tilbyde lokale varer og friske specialiteter.

Læs mere om vores sortiment Besøg webshoppen

Overvejer du at åbne din egen restaurant eller cafè?

Der er noget helt særligt over at eje sit eget spisested. Det er hårdt arbejde med lange arbejdsdage og masser af papirarbejde, som kan komme bag på selv den mest forberedte. Men det er også en fantastisk fornemmelse at eje sit eget sted, at kunne sætte sit helt eget præg på menuen og måske får du lavet det spisested, som hele byen har ventet på og som kan være med til at definere et kvarter eller en hel by.

Hvis du overvejer at starte din egen restaurant, café eller kro, så kontakt din nærliggende BC Catering afdeling. Vores uddannede konsulenter er eksperter i opstarter og har en bred viden omkring de ting, du skal have styr på, før du kan åbne din restaurant eller café. Vi rådgiver ikke blot om fødevarer, men kan hjælpe dig igang med råd om køkkeninventar, hårde hvidevarer og menukort. Når du nærmer dig en åbningsdag, kan vi også hjælpe dig med at fylde dine hylder med basisvarer og lave en eller flere favoritlister til din webshop, så du får styr på, hvad du skal bestille i løbet af ugen.

Så husk, skal du åbne en restaurant, en cafe eller et spisested - så kontakt os idag og lad os hjælpe dig med den svære opstart. Vi ser frem til at møde dig.

BC Catering & foodservice

BC Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Gennem dialog med vores kunder aftaler vi bl.a. stedet for levering af varer og kan være behjælpelige med at placere produkterne på køl, frost eller tørlager. Varerne leveres franko med vores egne cateringchauffører i specialindrettede distributionsbiler, som er indrettede med flere zoner, som sikrer, at kølekæden for den enkelte vare overholdes.

Vi er eksperter i at pakke de rigtige varer og mønstrer generelt en lav fejlprocent på vores leverancer. Skulle uheldet alligevel være ude og en vare mangle, så kan vi med vores lokale placering i dit nærområde, hurtigt rykke ud og få styr på situationen. Det er blot en af de mange fordele ved at have en lokal grossist.

Vi kan rådgive dig til at lykkes med din forretning

Din BC Catering konsulent er din faste rådgiver, som med udgangspunkt i netop din forretning kan rådgive dig omkring vareindkøb, om nyheder i sortimentet og generelt omkring tiltag, som kan hjælpe dig med at få succes med din forretning.

Vi uddanner løbende vores konsulenter, så de har en opdateret viden omkring produkter, tidens trends og aktuelle emner såsom "stop madspild" eller økologi. Skal du starte et nyt spisested, så kontakt din lokale afdeling og få besøg af en af vores kompetente konsulenter, som kan hjælpe dig igennem den svære opstart. Vi kan hjælpe med alt fra køkkenelementer over egenkontrol til den allerførste ordre.

70.000 varer i sortimentet

Vi er leveringsdygtige i flere end 70.000 varenumre til det professionelle køkken. Udover spændende varer fra hele verden, bestræber vores dygtige indkøbere sig også på at tilbyde lokale varer og friske specialiteter. Vi kan imødekomme de allerfleste ønsker og sætter en stor ære i at opsøge selv de mest sjældne råvarer. De seneste år har vi oplevet en stadig stigende interesse for "friskvarer" - (nogle) med kort holdbarhed. Vi har ikke blot sørget for at imødekomme dette ønske - men udvider løbende på vores sortiment indenfor frisk fisk, mejeriprodukter og frisk frugt og grønt. Skulle du have et specielt ønske til en vare, så kontakt din lokale afdeling. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi er helt med i forreste række, når det kommer til økologi og bæredygtighed og tilbyder en lang række økologiske varer. Vi arbejder løbende på at udvide vores økologiske udvalg og er mere end lydhøre overfor specifikke ønsker til det økologiske sortiment. Ønsker du at omlægge til økologi i din kantine eller køkken, så kontakt din lokale BC-afdeling, som kan arrangere et besøg med en af vores specialuddannede økologi-specialister.

Hos BC Catering kan du samle dine indkøb. Vi kan levere alt fra konserves over frisk fisk til diverse non food-artikler, vin, rengøringsprodukter og alkoholiske drikke. Lad os samle dine indkøb, så du med én levering kan få fyldt op på alle hylder. Det giver ro i sindet, mindre papirarbejde og mindre trafik i køkkenet, når alle varetyper leveres på én gang.