Med passion for mad har vi skabt magasinet BLUS – et gastronomisk og fagligt inspirerende foodservicemagasin til kokke, ejere og madnørder landet over. Læs det nye BLUS #8 her.
Det nye BLUS er på gaden nu
21.03.2022I BLUS #8 sætter vi fokus på traditioner og revolutioner, og vi ser nærmere på, hvordan brud med fortiden kan skabe nye smagsoplevelser. Vi inspirerer med artikler om passionerede fagfolk fra din branche, og du kan gå på opdagelse blandt smagfulde opskrifter og de seneste tendenser.
Mod grønnere græsgange med Agger Darling og The Lunchroom
I BLUS #8 besøger vi blandt andet Agger Darling i det sydlige Thy, hvor tidligere Michelin-indehaver Nicolas Min Jørgensen serverer "vestjysk bistronomi" – en fusion af bistromad og gastronomi. Samtidig lægger vi vejen forbi The Lunchroom i København, hvor Merete Holst vil revolutionere kantinebranchen med en grønnere og mere bæredygtige menu, som både er mættende og rig på smag.
Gå på opdagelse i nye opskrifter
Vi serverer selvfølgelig også en række spændende opskrifter, som tager udgangspunkt i danske traditioner, men med et tidssvarende udtryk. Prøv blandt andet vores Vol-au-vent med kalvebrisler og asparges i sauce blanquette samt jomfruhummer eller Stegt spidskål med løvstikkesauce.
Du finder det hele i det nye BLUS #8
GÅ TILBAGE