Tilbered dit kød perfekt med 'Low and slow' teknikken.
Den ultimative 'Low and slow' teknik
04.07.2018Low and slow tilberedning er faktisk lige så simpelt, som det lyder. Det går i al sin enkelthed ud på, at du tilbereder maden ved lav varme over lang tid. Der findes forskellige teknikker inden for low and slow, hvor ”Sous vide” blandt mange betragtes som den ultimative teknik. Her vakuumpakkes madvarerne, så man er sikker på, at de bevarer alt saft og smag. Herefter lægges vakuumpakken i et vandbad, der har den temperatur, man ønsker, madvarerne skal opnå. Når madvarerne har opnået den korrekte temperatur, er de klar til at blive pakket ud og serveret.
Fordelene ved at bruge denne tilberedningsteknik er mange, men et par fremtrædende er følgende:
- Du undgår, at kødet brænder på
- Du kan tilberede store mængder kød, der bliver tilberedt ens, på samme tid
- Du kan tilberede maden lang tid før servering, uden maden mister sin smag
Vi har i denne måned håndplukket 3 produkter fra konceptet Sous Vide Gros, som er tilberedt netop ved hjælp af denne teknik. Varm blot kødet i dit køkken, og det er derefter klar til servering.
Velbekomme!
GÅ TILBAGE