Julen står for døren og dermed ekstra travlhed i køkkenet. Få her 4 tips til hvordan du kan spare tid på madlavningen i juletiden.
Spar tid i julen
01.11.2018Sværene skal være sprøde, anden saftig, og de brunede kartofler, fulde af karamel. Gæsterne har høje krav og ikke mindst forventninger til en gennemført julemenu. Vi har samlet 4 tips til, hvordan du kan spare tid, når du arbejder med kød i jeres køkken i juletiden, så du kan frigøre værdifulde minutter til alle de mange øvrige, vigtige gøremål i køkkenet.
1. Sous Vide: Lav flæskestegen sous vide-style. Det gør, at du kan fokusere på andre ting - såsom at tilberede sprødere svær efterfølgende.
2. Steg dagen forinden: Når du skal stege and til mange kan det gøres dagen før. Det er nemt og hurtigt at partere ænder når de er kolde. Opvarm på pande inden servering.
3. Køb pålæg skiveskåret: Når du køber skiveskåret pålæg sparer du den tid det ellers ville have taget dig at skære det ud. Tid du har frigjort til andre opgaver.
4. Separér lår og bryst: Separér andelårene fra brystet og tilbered det hver for sig for hurtigere resultat.
GÅ TILBAGE