Vi kan nu løfte sløret for vores helt nye premium koncept - Gastro Sous Vide. Når kun det bedste er godt nok.
Vi introducerer nu Gastro Sous Vide
31.08.2018Når du skal kunne se og smage den perfekte struktur i kødet, bevare den naturlige saft og kraft, og have ultimativ kontrol over kødets kernetemperatur, er sous vide sandsynligvis den ultimate tilbedredningsmetode. Nænsomt tilberedt efter ”low and slow” princippet, finder du kun de mest velsmagende udskæringer og kødprodukter, tilberedt til perfektion i vores helt nye brand Gastro Sous Vide.
Kødet er nænsomt tilberedt med henblik på at bevare den originale cellestruktur, vakuumpakningen er forfriskende eksperimenterende med lækker marinering, og det anvendte kød er altid nøje udvalgt.
Tag sous vide til helt nye højder. Velkommen til Gastro Sous Vide.
Det får du i Gastro Sous Vide:
#1 - Mere smag
Kød, der er behandlet med sous vide metoden, har en kraftig, lækker og naturlig smag grundet den lave temperatur og den lange tilberedningstid.
#2 - Kort tilberedningstid
Med kød, der er sous vide-behandlet, skal du ikke afsætte meget tid til madlavningen. Produktet er nemlig færdiglavet og skal blot opvarmes.
#3 - Mere mørt kød
Grundet tilberedningsmetoden er du sikret et mere mørt, ensartet og saftigt stykke kød, som vil komplimentere enhver ret.
#4 Mindre svind
Sous vide-behandlet kød kan genopvarmes flere gange, uden det mister smag og struktur. Bruger du derfor mindre kød end beregnet, kan du let fryse det ned.