Gastro Kalv i semifinalen til Årets Kok 2022

Gastro Kalv i semifinalen til Årets Kok 2022

Finalisterne til konkurrencen om den prestigefyldte titel som Årets Kok er fundet, og Gastro Kalv spillede en stor rolle i semifinalen. Læs det hele her.

Semifinalen i den prestigefyldte kokkekonkurrence Årets Kok er netop blevet afholdt, og traditionen tro er Dansk Cater endnu engang sponsor på konkurrencen.


I semifinalen spillede Gastro Kalv fra Dansk Cater en helt central rolle, da kokkene her skulle arbejde med kalvekam/højreb af Gastro Kalv, som var modnet i 45 dage. Blandt deltagerne var der stor begejstring for kødet, og der blev knoklet igennem for at skabe de mest spektakulære serveringer.


Samtidig med semifinalen i Året Kok fandt også semifinalen for Årets Tjener sted, og dermed står det samlede felt af finalister nu knivskarpt med følgende spændende profiler:

 

Årets Kok-finalister

  • Tommy Jespersen
  • Kasper Heine Vitharth
  • Kristian Gade
  • Kristoffer Ringsing
  • Marc Kaalund
  • Johannes Kier-Hansen
  • Kristoffer Madsen
  • Michael Nørtoft
  • Bjarke Jeppesen
  • Dennis Carlsen


Årets Tjener-finalister

  • Dennis Blok
  • Kristine Slot Olsen
  • Mathias Breinholt
  • Kim Thygesen
  • Bjarke Blaaberg


Gourmet-kalvekød med god samvittighed

Hos BC Catering er vi stolte over at være en del af Årets Kok – både som sponsor og som leverandør af Gastro Kalv. Som koncept har Gastro Kalv for alvor taget de danske, professionelle køkkener med storm, hvilket især skyldes kombinationen af bæredygtighed, dyrevelfærd og danskhed. Dyrene er en krydsning mellem malkekøer og kødkvæg, hvilket blandt andet giver en høj kødkvalitet, og de lever hos nøje udvalgte danske landmænd, som værner om dyrevelfærden, og som lever op til de mange krav og forpligtelser, der følger med.

 

Magasinet Gastro Kalv

I magasinet Gastro Kalv får du god inspiration samt spændende opskrifter og ikke mindst hele historien bag Gastro Kalv.

Læs magasinet Gastro Kalv her

 

GÅ TILBAGE