Vildtsæsonen er over os

Vildtsæsonen er over os

Det er sæson for vildt, og netop nu kan vi tilbyde velsmagende rådyrkød i fire lækre udskæringer. Rådyrkødet smager fantastisk og passer perfekt til sommerens lette retter.

Vildtsæsonen er skudt i gang, og lige nu er rådyrkødet (sommerbukken) noget af det fineste og mest velsmagende kød, du kan finde i vores sortiment


Rådyret kan som andet vildt betragtes som et mere bæredygtigt valg, da det lever frit i naturen. I Danmark må man skyde rådyret fra den 16. maj til den 15. juli, og derfor kan vi netop nu levere dette fantastisk velsmagende stykke kød. Vi tilbyder det i fire lækre udskæringer, som du ser nederst på siden.


Let at sætte vildt på menuen

Vores tætte samarbejde med Kivan Food A/S gør det endnu lettere for dig at sætte vildt på menuen. Hvis du lægger din bestilling inden kl. 10.00, kan du allerede næstkommende hverdag få leveret dit vildt.


Rådyrkød består af meget fine fibre, der næsten kan sammenlignes med kalvekød, og det egner sig godt til et væld af retter – særligt de mere lette af slagsen. Kødet gør sig eksempelvis fantastisk i samspil med sæsonens smagfulde nyheder som skønne, grønne jordbær, brombær eller spæde granskud. Rådyrkødet er på mange måder et oplagt valg til sommerens lette menukort.


Køb dit rådyrkød i webshoppen

Nedenfor kan du se fire lækre udskæringer, eller du kan gå på opdagelse i webshoppen.

GÅ TILBAGE

Relaterede varer