Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
#Spisudeigen skal få danskerne til at spise ude igen

#Spisudeigen skal få danskerne til at spise ude igen

25.06.2020
#Spisudeigen Restaurantbesøg

#Spisudeigen kampagnen ruller - nu skal danskerne ud at spise igen på landets spisesteder. Se her, hvordan du kan dele budskabet.

Læs mere
Hylderne bugner med friske danske grøntsager

Hylderne bugner med friske danske grøntsager

17.06.2020
Grøntsager Krydderurter Sæson

Mange danske grøntsager er klar til høst, og du finder allerede nu et bredt udvalg i vores sortiment. Her får du indblik i nogle af de sprøde, danske nyheder, som du kan finde i vores webshop.

Læs mere
Juicy Gastro Beef

Juicy Gastro Beef

12.06.2020
sous vide Juicy Gastro Beef Dansk Gastro Kalv

Lækre, smagfulde burgere med endnu mere personlighed og smag. Burgerbøfferne fra Juicy Gastro Beef er tilberedt efter sous vide-metoden og findes i tre forskellige smagsvarianter.

Læs mere

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

 

 

Vores Fantastiske Friske Univers

Fantastisk Frisk er et synonym for alt det, som er vigtigt for råvarer af høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, og vi stiller løbende skarpt på alle de lækre sæsonrigtige og velsmagende varer. Derudover finder du altid et lokalt nærvær i Fantastisk Frisk - både hvad angår vores tilgængelighed for dig som kunde og udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Sidst men ikke mindst har vi hele tiden fokus på innovative og bæredygtige tiltag, der letter din hverdag. Velkommen til et univers af Fantastisk Frisk.

 

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.