Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Laks på grillen

Laks på grillen

14.05.2019
grill Laks

Fisk gør sig fantastisk på grillen – og laks er her ingen undtagelse. Du får her en række enkle tips til hvordan du kan få mere succes med dette fantastiske kød.

Læs mere
Tid til asparges

Tid til asparges

06.05.2019
Asparges

Danske asparges er netop nu i sæson og findes i et væld af variationer. Bliv klogere på disse, og se samtidigt en aspargesopskrift, der bare smager af sommer.

Læs mere
Skovens fineste kød

Skovens fineste kød

02.05.2019
vildt

Vildtsæsonen er over os og blandt noget af det mest velsmagende og fine kød, der er i sortiment i øjeblikket, er rådyrkød. 

Læs mere

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

 

 

Vores Fantastiske Friske Univers

Fantastisk Frisk er et synonym for alt det, som er vigtigt for råvarer af høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, og vi stiller løbende skarpt på alle de lækre sæsonrigtige og velsmagende varer. Derudover finder du altid et lokalt nærvær i Fantastisk Frisk - både hvad angår vores tilgængelighed for dig som kunde og udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Sidst men ikke mindst har vi hele tiden fokus på innovative og bæredygtige tiltag, der letter din hverdag. Velkommen til et univers af Fantastisk Frisk.

 

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.