Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Smag & fleksibilitet med sous vide

Smag & fleksibilitet med sous vide

19.03.2019
sous vide hot fill woodsmoke

Sous vide er en fantastisk metode til at opnå mere smag og spare tid ude i køkkenerne. Se hvilke fordele dit køkken kan opnå, her i vores fokus på denne spændende tilberedningsmetode.

Læs mere
Hvad sker der i 2019?

Hvad sker der i 2019?

14.03.2019
BLUS

Gastronomiens verden står aldrig stille. Nye smage, nye råvarer og nye metoder vinder indpas. Vi har spurgt dem, der kender eller sætter dagsordenen om, hvad der sker i år.

Læs mere
En populær frugt

En populær frugt

08.03.2019
Banan

Bananer er den mest solgte frugt på det danske marked - måske pga. dens alsidige anvendelse i madlavningen. Bananerne har dog, før de lander i jeres køkken, været på en lang rejse.

Læs mere

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

 

 

Vores Fantastiske Friske Univers

Fantastisk Frisk er et synonym for alt det, som er vigtigt for råvarer af høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, og vi stiller løbende skarpt på alle de lækre sæsonrigtige og velsmagende varer. Derudover finder du altid et lokalt nærvær i Fantastisk Frisk - både hvad angår vores tilgængelighed for dig som kunde og udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Sidst men ikke mindst har vi hele tiden fokus på innovative og bæredygtige tiltag, der letter din hverdag. Velkommen til et univers af Fantastisk Frisk.

 

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.