Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Vinterens grøntsager

Vinterens grøntsager

07.01.2019
Rodfrugter Vintergrøntsager Suppe

Vinterens grøntsager består primært af grove kål og sprøde rodfrugter som er fyldt med masser af vitaminer. Få her en lækker opskrift på en vitaminfyldt vintersuppe.

Læs mere
Vinterfisk fyldt med D-vitamin

Vinterfisk fyldt med D-vitamin

07.01.2019
Laks Fisk i sæson

Laks er fyldt med det livsnødvendige D-vitamin og du får her en opskrift på en lækker tærte med laks og ricotta som du kan forkæle dine gæster med. 

Læs mere
Sublimt pålæg fra Mors

Sublimt pålæg fra Mors

07.01.2019
Sublim Slagterpålæg

SUBLIM er Fantastisk Frisk Kød & Pålægs eget mærke, hvor vi præsenterer en helt ny serie af slagterpålæg. 

Læs mere

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

 

 

Vores Fantastiske Friske Univers

Fantastisk Frisk er et synonym for alt det, som er vigtigt for råvarer af høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, og vi stiller løbende skarpt på alle de lækre sæsonrigtige og velsmagende varer. Derudover finder du altid et lokalt nærvær i Fantastisk Frisk - både hvad angår vores tilgængelighed for dig som kunde og udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Sidst men ikke mindst har vi hele tiden fokus på innovative og bæredygtige tiltag, der letter din hverdag. Velkommen til et univers af Fantastisk Frisk.

 

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.