Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Nej tak til affald i naturen

Nej tak til affald i naturen

23.05.2022

Vi støtter op om Miljøstyrelsens nye kampagne, som skal mindske affald i naturen, og som take away-leverandør er du inviteret med.

Læs mere
Skovsgaard Gods set oppefra

Skovsgaard Gods set oppefra

19.05.2022
skovsgaard gods Økologi Grøntsager

Vi har været ude med dronen over Skovsgaard Gods, og derfor har du nu en unik mulighed for at se de særlige dyrkningsmetoder, man benytter på godset. Læs mere om Skovsgaard Gods og se filmen her.

Læs mere
Vildtsæsonen er sat ind

Vildtsæsonen er sat ind

17.05.2022
Kivan Food Vildt Sommerbuk Rådyr

Vildtsæsonen er skudt i gang, og det er nu tid til at sætte det eftertragtede rådyr – også kendt som sommerbukken – på menuen.

Læs mere

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

 

 

Vores Fantastiske Friske Univers

Fantastisk Frisk er et synonym for alt det, som er vigtigt for råvarer af høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, og vi stiller løbende skarpt på alle de lækre sæsonrigtige og velsmagende varer. Derudover finder du altid et lokalt nærvær i Fantastisk Frisk - både hvad angår vores tilgængelighed for dig som kunde og udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Sidst men ikke mindst har vi hele tiden fokus på innovative og bæredygtige tiltag, der letter din hverdag. Velkommen til et univers af Fantastisk Frisk.

 

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.