Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Årets æblehøst – småt men godt

Årets æblehøst – småt men godt

24.09.2018
Frugt æbler

Der er delte meninger om dette års sommer. Nogle synes den har været solrig, varm og skøn mens især landmændene har set til med en mere skeptisk mine. Vi kan dog nok alle blive enige om at sommeren har været usædvanlig. Faktisk så usædvanlig at der ikke er set noget lignende i 140 år. 

Læs mere
Blæksprutte er ikke så eksotisk som du tror

Blæksprutte er ikke så eksotisk som du tror

20.09.2018
blæksprutte

Blæksprutte er normalt noget der forbindes med mad fra Middelhavet eller Asien. Men vi har faktisk også blæksprutter i de danske farvande og du kan også arbejde med det spændende kød i forbindelse med klassiske, nordiske råvarer. 

Læs mere
Et gods med fokus på et sundt og naturligt økosystem

Et gods med fokus på et sundt og naturligt økosystem

19.09.2018
skovsgaard gods

Skovsgaard Gods driver et 100% økologisk landbrug, og her gør man meget for at bevare et sundt og naturligt økosystem og passe på naturen og alt det, som er en del af det.

Læs mere

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

 

 

Vores Fantastiske Friske Univers

Fantastisk Frisk er et synonym for alt det, som er vigtigt for råvarer af høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, og vi stiller løbende skarpt på alle de lækre sæsonrigtige og velsmagende varer. Derudover finder du altid et lokalt nærvær i Fantastisk Frisk - både hvad angår vores tilgængelighed for dig som kunde og udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Sidst men ikke mindst har vi hele tiden fokus på innovative og bæredygtige tiltag, der letter din hverdag. Velkommen til et univers af Fantastisk Frisk.

 

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.