Velkommen til et univers af Fantastisk Friske råvarer

Fantastisk Frisk er vores råvarebrand, som samler frisk frugt & grønt, fisk & skaldyr og snart kød & pålæg under én paraply. Kig efter Fantastisk Frisk navnet, hvis du foretrækker ferske og friske råvarer af allerhøjeste kvalitet.

Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE

I vores 3 forskellige serier af råvarer kan du gå på opdagelse i en verden af alt fra grønt, fisk og kød. Du finder både de traditionelle varer, du kender, samt nye spændende produkter der kan være et friskt pust over retterne i dit køkken. Lad dig også inspirere af vores forskellige temaartikler, der stiller skarpt på alt fra vores leverandører og sortiment til bæredygtighed og nyskabelse. Alt dette er indeholdt, når du køber Fantastisk Friske varer fra BC Catering. Velkommen til et univers af Fantastisk Frisk.

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
MSC Certificering & Bæredygtighed

MSC Certificering & Bæredygtighed

01.11.2017
MSC Bæredygtighed

Vi har altid et fokus på bæredygtighed og netop dette har resulteret i vi har opnået MSC certifikatet. Læs her hvad det har af betydning for dig som kunde hos os.

Læs mere
Syltning for alle

Syltning for alle

26.10.2017
Syltning Fermentering

Se opskrifter fra Søren Kyed om hvordan du kan fermentere drueagurker, grønne tomater, græskar, skærmdild og meget mere.

Læs mere
Fiskeri på naturens betingelser i Thorupstrand

Fiskeri på naturens betingelser i Thorupstrand

24.10.2017
Thorupstrand Bæredygtighed Gutterne på Kutterne

Læs hvordan kystlandingspladsen Thorupstrand, kendt fra TV2's "Gutterne på Kutterne", er Danmarks ældste og sidste bastion for frisklandede fisk. Thorupstrand er håndplukket leverandør af Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr.

Læs mere

#FantastiskFrisk

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFER

 

 

Vores Fantastiske Friske Univers

Fantastisk Frisk er et synonym for alt det, som er vigtigt for råvarer af høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, og vi stiller løbende skarpt på alle de lækre sæsonrigtige og velsmagende varer. Derudover finder du altid et lokalt nærvær i Fantastisk Frisk - både hvad angår vores tilgængelighed for dig som kunde og udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Sidst men ikke mindst har vi hele tiden fokus på innovative og bæredygtige tiltag, der letter din hverdag. Velkommen til et univers af Fantastisk Frisk.

 

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.