Sol over Gudhjem afholdes den 22. juni og en af de udvalgte råvarer til menuen er intet mindre end kød fra Dansk Gastro Kalv.
Kød værdigt til Danmarks største kokkekonkurrence
11.06.2019BC Catering er hovedsponsor for Sol over Gudhjem, Danmarks største kokkekonkurrence, der hvert år finder sted på billedskønne Bornholm, på havnen i Gudhjem. Den populære konkurrence tiltrækker hvert år intet mindre end 10.000 gastronomisk interesserede besøgende.
Når Sol over Gudhjem løber af stablen, skal der dystes om en forret og en hovedret, og i hovedretten skal kalvetykkammen fra Dansk Gastro Kalv indgå. Mads og Mikkel Marschall, der også står bag kokkekonkurrencen, har været med til at udvikle gourmet-kødet, der stammer fra krydsningskalve (en krydsning mellem malkekøer og kødkvæg), hvor der er fokus på bæredygtighed, dyrevelfærd og dansk kvalitet.
4 kokke er udvalgt til at udgøre deltagerfeltet, og flere af dem kommer fra restauranter, der er præmieret med Michelinstjerner (Dragsholm Slot og Kiin Kiin med hver 1 stjerne og Vollmers fra Malmö med 2 stjerner). Desuden deltager restauranten Roxie med den fremadstormende 26 årige kok Anika Madsen.
Du kan nedenfor finde kalvetykkammen der anvendes i konkurrencen og samtidigt lade dig inspirere af en lækker opskrift med kalveinderlår fra Dansk Gastro Kalv lige her: Tatar af Dansk Gastro Kalv med karamelliseret løg samt karse & peberrod.
GÅ TILBAGE