Vildtsæsonen er sat ind

Vildtsæsonen er sat ind

Vildtsæsonen er skudt i gang, og det er nu tid til at sætte det eftertragtede rådyr – også kendt som sommerbukken – på menuen.

Rådyret lever frit i de danske skove, og netop det er med til at gøre vildtkødet til et mere bæredygtigt valg. Generelt er vildtkød særligt kendt for sin mørke farve og kraftige smag, og det skyldes især, at det kommer fra dyr, der har levet et helt liv i den danske natur, hvor det har brugt sine instinkter og muskler til at finde føde.

Kødet fra rådyret er noget af det fineste og mest velsmagende kød, du kan servere. Med sine meget fine fibre kan det på mange måder sammenlignes med kalvekød, og det egner sig godt til et væld af retter – særligt de lette. Kødet er fantastisk i samspil med sæsonens smagfulde nyheder som fx skønne, grønne jordbær, brombær eller spæde granskud. Rådyrkødet er på mange måder et oplagt valg til sommerens lette menukort.


Vildt høj kvalitet

Igennem vores tætte samarbejde med Kivan Food A/S er det let at sætte lækre vildtudskæringer af højeste kvalitet på menuen. Hvis du lægger din bestilling inden kl. 10.00, kan du allerede næstkommende hverdag få leveret dit vildt. Du kan også altid se de aktuelle leveringstider i webshoppen.


Køb dit vildtkød i vores webshop

Gå på opdagelse i vores sortiment af smagfulde vildtudskæringer, som vi har samlet til dig nedenfor.

GÅ TILBAGE

Relaterede varer