Vores målsætninger

Vores mål er at forblive den førende virksomhed indenfor dansk foodservice. Det agter vi at gøre ved at:

  • Fokusere på det gode købmandskab og videreudvikle vores kendskab til vores kunder og deres behov. Vi vil være den virksomhed i Danmark, som kender mest til vores kunders behov.
  • Stå fast på værdien af traditionelle dyder såsom høflighed og ordentlighed.
  • Dyrke det lokale og fokusere på lokale behov - suppleret af en stærk, national kompetence i form af Dansk Cater.
  • Fortsætte udviklingen af digitale redskaber, som sikrer vores kunder tidssvarende, onlinebaserede oplevelser.
  • Tage yderligere tiltag til at skåne miljøet og efterlade mindst muligt klimaaftryk på Jorden.

Bliv kunde hos BC Catering

Den gode, gamle købmand

Købmandsskab, lokalt kendskab og sunde, traditionelle dyder. Det har altid været kernen i fortællingen om BC Catering. Den handlende på de gamle torvepladser og den lokale købmand forstod begge, at det udelukkende er gennem kundernes tilfredshed, at en virksomheds bestræbelser og engagement bærer frugt. Ganske som den traditionelle købmand lægger vi vægt på at kende vores kunder og ikke mindst deres behov. Gennem konstruktiv dialog ønsker vi at forstå kundens verden, så vi i højere grad kan være på forkant med og imødekomme kundens ønsker og behov.

På fornavn og i øjenhøjde

Trods teknologiske landvindinger og skiftende tendenser i samfundet har det i BC Caterings verden altid handlet om at holde benene på jorden og møde vores kunder i øjenhøjde. En lokal Cateringchauffør hos BC Catering er således oftest på fornavn med kunderne og der udveksles jævnligt historier eller nyheder over en kop kaffe, når vi leverer varerne. Vi vil, på trods af daglig travlhed, aldrig glemme at pleje det nære forhold, som vores kunder forventer af os og som vi værdsætter højt.

Teknologi, som gør hverdagen nemmere for dig

Ja, vi værdsætter traditionelle dyder, men det betyder på ingen måde, at vi ikke udvikler og inddrager moderne og tidssvarende redskaber. Der udvikles dagligt på vores webshops og på digitale redskaber, som sammen med en tæt, personlig kontakt kan gøre vores kunders hverdag nemmere og mere fleksibel. Vores webshops er åbne døgnet rundt og vi arbejder løbende på at udvikle IT-redskaberne, så vores kunder hurtigere og nemmere kan finde informationer, priser og ikke mindst bestille varer. Vi vil også i fremtiden satse på at tilbyde tidssvarende digitale løsninger. Faktisk, så agter vi at være førende på markedet indenfor online bestilling og services.