Sous vide er en ekstremt fleksibel tilberedningsmetode. Men vidste du sous vide "kan" meget mere end mørt kød?
En verden af sous vide løsninger
28.08.2019Det franske begreb Sous Vide (”under vacuum”) er for os enslydende med mørhed, tradition og fleksibilitet. Sous Vide metoden har mange fordele, og blandt de største er, at den ensartede varmebehandling, som råvarerne tilberedes under, giver ensartede resultater og minimalt spild - hver gang.
Vi har gennem mere end 15 år arbejdet på at udvikle og forfine vores krydderier til sous vide og sammensat opskrifter på de perfekte tilberedninger på tværs af et væld af kødtyper. Den praktiske erfaring kan konverteres direkte til mere smag, mere tid og mere fleksibilitet i dit køkken - hvad end det er højvolumeserveringer, kortere tilberedningstid eller et ønske om at kunne tilbyde flere valgmuligheder til dine gæster.
“Hot Fill” Sous Vide
De fleste forbinder primært Sous Vide begrebet med tilberedning af kød og grøntsager, men faktisk har vi også en årelang tradition for tilberedningen af saucer og supper - også kendt som “Hot Fill”. Hot Fill er produkter, der er helt eller delvist flydende, såsom supper, sovser, grød og sammenkogte retter. Ved Hot Fill metoden tilberedes maden på sædvanlig måde, hvorefter den straks tappes. Temperaturen ved denne tilberedningsmetode vil altid være over 75 grader, hvilket minimerer risikoen for bakterievækst. Inden servering tåler produkternes emballage opvarming op til hele 115 grader. Opdelingen i tilberedningsklare poser gør det samtidigt nemt for køkkenet at servere ensartede mængder af retterne til gæsterne.
Sous vide kan meget - og mere til
Sous vide er en utrolig alsidig tilberedningsmetode, som kan tilpasses helt afhængigt af behovet. Vi har nedenfor fundet en række af vores karakteristiske sous vide produkter - både kød og Hot Fill, som repræsenterer et lille udsnit af vores væld af løsninger. Husk, at du kan finde mange flere varianter i vores webshop eller ved at spørge din lokale konsulent.
Velbekomme.
GÅ TILBAGE