Vores populære, langtidsmodnede kød er rigt på umami og har en karakteristisk, fermenteret smag. Vi tilbyder det i forskellige udskæringer, som egner sig særligt godt til serveringer med høje krav til såvel smag som kvalitet.
Forkæl dine gæster med langtidsmodnet kød
31.03.2022Modningsrummet
I modningsrummet gennemgår vores grise-, okse- og kalvekød en kontrolleret modningsproces under nøje kontrollerede forhold, hvilket giver dig smagfuldt kød med høj spisekvalitet.
Kun det bedste kød med en perfekt marmorering egner sig til langtidsmodning. Kødet skal kunne holde til den udtørring, det udsættes for under modningsprocessen, og her er både Bertels Gris og Gastro Kalv et godt valg. Det skyldes både dyrenes racer og de særlige opdrætsforhold, som også spiller ind på kødets kvalitet.
I modningsrummet skabes en perfekt balance mellem luftfugtighed, temperatur og cirkulation. Dermed får du kød med den helt rette mørhed og en lækker, fermenteret smag.
Langtidsmodnet kød – nemt og enkelt
Vores langtidsmodnede kød er en bestillingsvare, som du nemt og enkelt kan bestille igennem din lokale konsulent eller ved at kontakte Cater Food direkte. Lettere bliver det ikke at skabe spiseoplevelser ud over det sædvanelige med smagfuldt, langtidsmodnet kød.
4 enkle trin til smagfulde udskæringer
- Kontakt din lokale konsulent og fortæl hvilken udskæring, du ønsker.
- Din konsulent bestiller udskæringen hos Cater Food. Du er også velkommen til selv at kontakte Cater Food direkte.
- Udskæringen kommer i modningsrummet ved næste rul af langtidsmodnet kød.
- Du modtager din langtidsmodnede udskæring til den aftalte tid.