Grill på menuen

Grill på menuen

Sommeren er over os, og det er tid til at finde grillen frem!

Mad tilberedt på grillen emmer af lune sommerdage, og det er derfor tid til at finde grillopskrifternefrem. Det gode ved at grille er, at du kan tilberede dine retter på mange forskellige måder og dervedgive en ret helt nye smagsnuancer. Og så kan de fleste blive enige om, at et stykke veltilberedt kød på grillen bare smager lidt udover det sædvanlige.

De senere år er især gasgrillen blevet populær, særligt fordi den er hurtig og nem at tænde op. Derudover gør gasgrillen det også let at holde en konstant temperatur, hvilket gør den perfekt til blandt andet langtidsstegning samt tilberedning af hele kyllinger og store stege. Skal du derimod tilberededine retter røget, er den klassiske kulgril det perfekte valg. Her har du nemlig mulighed for at bruge rigtigt rygetræ, hvilket tilfører kødet en helt særlig grillsmag.

Både gas- og kulgrillen giver dog begge mulighed for at tilberede dine madvarer på anderledes måder end panden eller ovnen, så det er bare med at finde grillværktøjet frem og komme i gang.

Vi har i denne måned fundet både udskæringer og grillpølser fra det velsmagende brand Dansk Gastro Kalv, der er perfekte til grillen.

GÅ TILBAGE

Relaterede varer