Artikler

Laks på grillen

14.05.2019

Fisk gør sig fantastisk på grillen – og laks er her ingen undtagelse. Du får her en række enkle tips til hvordan du kan få mere succes med dette fantastiske kød.

Læs mere
 

Artikler

Flere skaldyr på grillen

29.04.2019

Skaldyr smager fantastisk på grillen, og vi giver dig her en række gode tips til, hvordan du kan få mere smag og succes ud af disse lækre delikatesser. 

Læs mere
 

Artikler

Alsidige muslinger

26.03.2019

Muslinger er en utrolig udsøgt spise, som gør sig godt i mange retter. Vi giver dig her 5 forslag på en række fantastisk velsmagende retter med muslinger.

Læs mere
 

Artikler

Fra hverdag til luksus - året rundt

01.03.2019

Under Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr tilbyder vi året rundt, sæsonaktuelle varer og helårlige klassikere fra håndplukkede leverandører, fra både ind- og udland.

Læs mere
 

Artikler

Prisvindende muslinger & østers

07.02.2019

Vilsund Blue er en af leverandørerne i Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr og leverer velsmagende muslinger og østers, direkte fra Limfjorden.

Læs mere
 

Artikler

Anderledes torskerogn

31.01.2019

Torskerogn forbinder mange med den klassiske rugbrødsmad. Men der er et utal af muligheder for at anvende denne sunde og sæsonaktuelle vinterspise i mange flere spændende retter.

Læs mere
 

Artikler

Vinterfisk fyldt med D-vitamin

07.01.2019

Laks er fyldt med det livsnødvendige D-vitamin og du får her en opskrift på en lækker tærte med laks og ricotta som du kan forkæle dine gæster med. 

Læs mere
 

Artikler

Fisk i en fart - Spar tid i julen

27.11.2018

Selvom fisk ikke plejer at spille den største rolle i julen, kan der alligevel være store smagsoplevelser, masser af vitaminer og ikke mindst tidsbesparelser at hente – med den rigtige fisk og den rigtige tilberedning. 

Læs mere
 

Artikler

Julens friskfangede delikatesser

01.11.2018

Selvom fisk ikke altid er det første man tænker på, når man står for at planlægge julens madlavning, vil vi gerne slå et slag for at sætte disse delikatesser fra vandet på julebordet. 

Læs mere
 

Artikler

Frisk fisk med god samvittighed

15.10.2018

Overfiskeri er i dag den største trussel mod en lang række fiskebestande. Derfor skal der bæredygtige metoder til, hvis vi skal passe på naturens helt eget naturlige køleskab.

Læs mere
 

Artikler

Sundt og bæredygtigt fiskeri

01.10.2018

Hos BC Catering er vi som virksomhed MSC certificeret, og det er vi, blandt andet fordi vi ønsker at bevare de naturlige fiskebestande og opretholde et sundt og velfungerende økosystem. Men vi er det i høj grad også, fordi vi ønsker at bevare det lokale og kystnære fiskeri i Danmark. 

Læs mere
 

Artikler

Blæksprutte er ikke så eksotisk som du tror

20.09.2018

Blæksprutte er normalt noget der forbindes med mad fra Middelhavet eller Asien. Men vi har faktisk også blæksprutter i de danske farvande og du kan også arbejde med det spændende kød i forbindelse med klassiske, nordiske råvarer. 

Læs mere
 

Artikler

Saftig helleflynder pocheret i smør

13.09.2018

De kloge siger vi skal have fisk - masser af fisk - og vi giver dem ret! De, der siger de ikke kan lide fisk, har ikke smagt den rigtig veltilberedt som i denne opskrift på pocheret helleflynder.

Læs mere
 

Artikler

Friskfanget fisk fra "vand-til-tand"

31.08.2018

Fisk er godt - og friskfanget fisk er endnu bedre! Læs hvorfor friskfanget fisk er bedre for dig, naturen og det kystnære fiskeri i Danmark.

Læs mere
 

Artikler

ASC certificeret laks

24.08.2018

Vi er vilde med laks i Danmark og med ASC certificeret laks, sikrer du dig, at du vælger ansvarligt opdrættet fisk og skaldyr.

Læs mere
 

Artikler

Den perfekt grillede fisk

05.07.2018

Fantastisk fersk fisk til dine lækre sommerretter.

Læs mere
 

Artikler

Fisk i sæson

27.06.2018

Bliv klogere på, hvilke fisk der er særlig friske i smagen lige nu og derfor perfekte at bruge i dine retter her til sommer.

Læs mere
 

Artikler

Den fantastiske rødspætte

03.06.2018

Der er mange ting, som gør den højrevendte fladfisk mere end fantastisk. Læs mere om hvilke her.

Læs mere
 

Artikler

Oversete danskfangede fisk

01.05.2018

De danske farvande bugner af velsmagende fisk, men en stor andel af fangsten og arterne, spises ikke i Danmark. Se hvilke oversete fisk vi med fordel kan spise endnu flere af.

Læs mere
 

Artikler

10 ting du måske ikke vidste om fisk

02.04.2018

Vidste du, rødspætter er blinde om natten, og at nogle fisk har 4 gange flere smagsløg end mennesket?

Læs mere
 

Artikler

En hyldest til Thorupstrand

01.03.2018

Se, hvordan en fiskekutter inspireret af Thorupstrand er blevet til, og hvornår du kan opleve den i virkeligheden.

Læs mere
 

Artikler

Disse 3 ting har stor indflydelse på fiskens smag

26.02.2018

Fisk kan smage på mange fantastiske måder, men smager allerbedst når de købes i sæson. Her kan du se en række elementer, som har stor betydning for hvornår fisken er bedst.

Læs mere
 

Artikler

Følg sæsonerne og få mere velsmagende fisk

01.02.2018

Fisk smager allerbedst, når det købes i sæson, og vi har netop til dette formål lavet en sæsonkalender, hvor du kan se, hvornår fiskearterne er bedst.

Læs mere
 

Artikler

5 uundværlige tips til vellykket fisk

10.01.2018

Vores kok Søren Kyed giver dig her 5 tips til, hvordan du kan sætte mere velsmagende fisk på menuen i dit køkken.

Læs mere
 

Artikler

Fiskeri på naturens betingelser i Thorupstrand

24.10.2017

Læs hvordan kystlandingspladsen Thorupstrand, kendt fra TV2's "Gutterne på Kutterne", er Danmarks ældste og sidste bastion for frisklandede fisk. Thorupstrand er håndplukket leverandør af Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr.

Læs mere
 

Artikler

MSC Certificering & Bæredygtighed

01.11.2017

Vi har altid et fokus på bæredygtighed og netop dette har resulteret i vi har opnået MSC certifikatet. Læs her hvad det har af betydning for dig som kunde hos os.

Læs mere
 

Artikler

Bæredygtige leverandører

23.10.2017

Læs hvordan brugen af innovative leverandører, sikrer at bæredygtighed går hånd i hånd med effektivitet.

Læs mere
 

Artikler

Muslinger er sund fastfood!

27.11.2017

Muslingen er en fantastisk kilde til proteiner og kan ligesom fast food tilberedes på få minutter. Det er nemmere end du tror, at bruge muslinger i kantinen.

Læs mere
 

Artikler

Torskens afløsere

03.06.2019

Udenfor torskens sæson er der masser af andre spændende fisk, der har fællestræk med torsken - se hvilke her.

Læs mere
 

Artikler

Friskhed fra de danske farvande

02.07.2019

Dansk fisk er bare fantastisk. Vi stiller her skarpt på, hvorfor køkkener i hele landet med fordel kan sætte endnu mere fokus på fisk på menuen.

Læs mere
 

Artikler

Så er den næste, danske Bocuse d'Or kandidat fundet

29.08.2019

Danmark vandt med Kenneth Toft-Hansen Bocuse d'Or i 2019 og nu er den danske kandidat til at forsvare titlen fundet. Se hvem, der løb med sejren her.

Læs mere
 

Artikler

Flere fisk i de danske kantiner

05.11.2019

Partnerskabet for Fisk & Skaldyr hos Landbrug & Fødevarer står bag en analyse, der viser, at danskerne gerne vil spise mere fisk, og nye tiltag kan sikre, at der kommer mere fisk på tallerkenerne i de danske kantiner.

Læs mere
 

Artikler

Sommer, sol og smagfulde muslinger

08.07.2022

Muslinger er for mange indbegrebet af sommer i Danmark – særligt serveret som moules frites og med et lækkert glas kølig rosévin til. Læs mere og bliv inspireret her.

Læs mere
 

Artikler

Mere sild på menuen

21.09.2022

Sild er blandt de sundeste fødevarer, og af den grund ønsker vi at sætte fokus på Nordsøens superfood. Foruden sildens næringsrige fordele hører den også til kategorien bæredygtig og klimavenlig kost.

Læs mere
 

Artikler

Tradition for klassisk håndværk

08.12.2022

Forkæl dine gæster med røgede fisk fra fiskerøgeriet Einar Christensen, der i generationer har videreført stolte traditioner og opskrifter.

Læs mere
 

Artikler

Seafood med omtanke for miljø, det levende hav og den rette sæson

10.07.2023

Bæredygtighed spiller i dag en stor rolle i det professionelle køkken, og vores partnerskab med Insula gør det nemmere at sætte bæredygtig fisk på menuen.

Læs mere
 

Artikler

På opdagelse i havets spisekammer

17.01.2024

Dyk med ned under havoverfladen og bliv inspireret til, hvordan du kan servere flere fisk og skaldyr for dine gæster.

Læs mere
 

Artikler

Fristende smagsoplevelser fra havet

19.02.2024

Fantastisk Frisk Fisk og Skaldyr er konceptet, der inspirerer til at sætte flere af de blå proteiner på menuen. Hos os finder du således et bredt udvalg af kvalitetsfisk og -skaldyr i sæson, som du med fordel kan sætte på menuen til glæde for dine spisende gæster.

Læs mere
 

Artikler

Blæksprutten har indtaget de danske farvande

22.03.2024

De er mest udbredt fra midt Norge til Nordafrika, men lander i dag også på de danske fiskeauktioner.

Læs mere
 

Artikler

Stegt helleflynder med persille- og græskarpuré

18.04.2024

Lidt godt at spise? Prøv en lækker opskrift på helleflynder med god samvittighed. Insula går nemlig forrest inden for bæredygtighed i fiskeri.

Læs mere
 

Artikler

Smagfuld fisk i sæson

16.05.2024

Oplev den autentiske smag af sæsonens friske fisk, når vi giver dig det bedste fra havets spisekammer.

Læs mere
 

Artikler

En ægte sommerspise

03.06.2024

Fisk på ben er en skøn og sommerlig spise – og der er flere fordele ved at tilberede fisk på ben. Få tips og inspiration til din menu her.

Læs mere
 

Artikler

Sommeren kalder på frisk fisk tilberedt over ild

01.07.2024

Sommeren er over os, og vi ønsker at inspirere til, hvordan du kan tilberede dine sommerserveringer over åben ild.

Læs mere
 

Artikler

Stor alsidighed i køkkenet

03.10.2024

Fisk i sæson sikrer dig en fantastisk friskhed og stor smag. I oktober måned sætter vi fokus på torskefamilien og de mange fordele, der er ved at servere disse fisk netop nu.

Læs mere
 

Artikler

Bliv klar til sæsonens eksklusive serveringer

04.11.2024

Løft sæsonens traditionelle serveringer og forkæl dine gæster med østers – enten helt friske eller let tilberedte for at skabe nye smagsoplevelser og for at imødekomme de gæster, som kan tøve ved den rå version.

Læs mere