En hyldest til Thorupstrand

En hyldest til Thorupstrand

Se, hvordan en fiskekutter inspireret af Thorupstrand er blevet til, og hvornår du kan opleve den i virkeligheden.

Som med Fantastisk Frisk Frugt & Grønt, kan du i år også opleve Fisk & Skaldyr på messer rundt om i landet. Standen har allerede haft sin første generalprøve til Cateringmesse Nord 2018 og bliver for alvor vist frem til offentligheden til Foodexpo 2018, der løber af stablen i Messecenter Herning i år. På standen kan du blandt andet opleve en håndbygget fiskekutter, der er bygget som en hyldest af det stolte fiskeri på vestkysten i Thorupstrand.

Den 6 meter lange fiskekutter er bygget helt fra bunden og er for at give en anderledes oplevelse, delt lige over på midten. Gæsterne kan træde ind i fiskekutteren og mod agterenden smage på frisk tilberedt fisk. Ved styrbord kan små og barnlige sjæle tage roret, ringe med skibsklokken og styre skibet i sikker havn.

Fiskekutteren er bygget af 3 mand over 3 uger og indgår som en del af det store Fantastisk Frisk univers, hvor du kan opleve både frugt & grønt, fisk & skaldyr samt kød & pålæg samlet, på messen.

“Hele vores ambition med vores messeunivers er at skabe en høj grad af indlevelse og inddrage de besøgende i, hvor varerne stammer fra. Det er vigtigt at sætte ansigt på vores leverandører, som de besøgende kan tale med og få alt den inspirerende indsigt, de elsker at fortælle om”, fortæller Jan Kristensen, Development Manager for BC Catering. Blandt andet dukker de 4 fiskere fra Gutterne på Kutterne op på standen, som de besøgende kan få en spændende snak med.

Du kan se resultatet af den håndbyggede fiskekutter og meget mere til Foodexpo 2018 i Messecenter Herning den 18. marts til den 23. marts 2018.

GÅ TILBAGE