Julens friskfangede delikatesser

Julens friskfangede delikatesser

Selvom fisk ikke altid er det første man tænker på, når man står for at planlægge julens madlavning, vil vi gerne slå et slag for at sætte disse delikatesser fra vandet på julebordet. 

Retterne i en julefrokost kan hurtigt blive en tung affære, men både fisk og skaldyr kan være med til at friske menuen op og gøre den lidt lettere. Julen er jo som bekendt hjerternes fest, men travlhed i køkkenet kan hurtigt lægge en dæmper på julefreden. Derfor har vi samlet 5 bud på hurtig og lækker julefisk. 

1. Lækker sildemad: Sildemaden hører sig til på det klassiske julebord. Om du spiser dem marinerede, stegte eller kogte er de altid et smagsstærkt og nemt indslag på menuen.

2. Delikate muslinger: Kammuslinger er ekstremt delikate og hurtige at tilberede. Prøv dem med bacon, avocadocreme eller parmaskinke.

3. Klassikeren: Rødspættefileten kommer man ikke udenom til jul. Den kan tilberedes på et utal af måder, men fælles for dem alle er, at de er lette og hurtige.

4. En frisk forret: Bryd med det vante, og prøv en frisk forret med saltet torsk og grønt til juleaften. En frisk og let forløber for anden og den brune sovs. 

5. Fiskefrikadeller: Fiskefrikadeller kan laves af mange former for fisk, laks, sej og torsk er dog mest populært. Skift den almindelige frikadelle ud med en af fisk for en anderledes jul. 

Nederst på siden, kan du se 4 bud på lækre fisk, som gør sig fantastisk på det danske julebord. 

GÅ TILBAGE

Relaterede varer