Artikler
Grønne kasser fyldt med fordele
03.05.2022Hos BC Catering ønsker vi i stigende grad at anvende emballage, der kan genbruges, og vores nye, grønne kasser til frugt- og grøntvarer er et godt skridt på vejen. Her kan du læse mere om fordelene.
Artikler
Få overblik over din indtjening med CalcuEasy
05.05.2022CalcuEasy er et databaseret onlineværktøj, som hurtigt og enkelt gør det muligt for dig at beregne overskuddet på samtlige retter på menukortet. Her kan du læse mere om de mange fordele ved værktøjet.
Artikler
Danmarks største kokkekonkurrence er tilbage på havnen i Gudhjem
09.05.2022Efter en ufrivillig pandemipause er Sol over Gudhjem endelig tilbage i vante rammer på Gudhjem Havn, og endnu en gang er det med et umanerligt stærkt deltagerfelt. Se mere om konkurrencen her.
Artikler
Sådan undgår du, at råvarepriserne udhuler dit menukort
11.05.2022En tid med historisk høje fødevarepriser og et reduceret vareudbud inden for visse varetyper kan give anledning til bekymring. Læs her, hvordan vi kan hjælpe dig igennem en udfordrende tid.
Artikler
Nej tak til affald i naturen
23.05.2022Vi støtter op om Miljøstyrelsens nye kampagne, som skal mindske affald i naturen, og som take away-leverandør er du inviteret med.
Artikler
Vinderen af Danmarks største kokkekonkurrence er nu kåret
27.06.2022Solen er gået ned over havnen i Gudhjem, og efter et veloverstået arrangement kan en ny kok nu kalde sig vinder af Sol over Gudhjem-hovedkonkurrencen. Læs mere om, hvordan det hele forløb og mød også vinderne af de øvrige konkurrencer.
Artikler
Sæt omtanke på menuen
01.09.2022I vores nye magasin "Omtanke på menuen" inspirerer vi til, hvordan du kan skabe en grønnere og mere bæredygtig hverdag med både opskrifter og smagfulde produkter.
Artikler
Fra jord til bord
04.10.2022I vores ØKOtober-avis fokuserer vi på omtanke fra jord til bord. Vores hensigt med avisen er at inspirere til økologiske løsninger – mod mere omtanke for mennesker, dyr, naturen og ikke mindst miljøet.
Artikler
Madspildsdag 2022
27.09.2022Madspild har konsekvenser for både klima og miljø, men det er heldigvis noget, som alle kan være med til at afhjælpe. Derfor markerer vi den Nationale Madspildsdag den 29.09.22 med inspiration til, hvordan du kan være med til at bekæmpe madspild i dit køkken.
Artikler
BLUS 9 - gastronomisk inspiration til det professionelle køkken
26.09.2022I BLUS 9 deler vi ud af vores bedste tips og tricks til bl.a. udskæring af en hel kylling, filetering af vildt og tilberedning af saltbagt selleri. Se mere og bliv inspireret her.
Artikler
Nye regler for affaldshåndtering fra januar 2023
14.11.2022Fra den 1. januar 2023 gælder der nye regler for sortering og håndtering af dit husholdslignende affald, og det gælder alle lige fra de større bespisninger til kontoret med tekøkken.
Artikler
Rising Star talentkonkurrence for aspirerende kokke
06.02.2023Nu er der ikke længe til!
Artikler
Forårets fødevaremesser rundt om i landet
01.02.2023Nu skriver vi 2023, og det betyder, at det snart er tid til de største fødevaremesser i Danmark. Du får her en kort introduktion til årets første par stykker, så du kan sætte kryds i kalenderen med det samme – for dem vil du ikke gå glip af!
Artikler
BC NextGen skal sikre fremtidens arbejdskraft
13.02.2023Igennem BC NextGen arbejder man hos BC Catering Kolding målrettet for at sikre fremtidens arbejdskraft. Læs hele historien her.
Artikler
Danmark vinder VM guld til Bocuse d’Or 2023
24.01.2023Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro og hans assistent Elisabeth Madsen fra Svinkløv Badehotel har vundet guld i den prestigefyldte kokkekonkurrence Bocuse d’Or – også kendt som det uofficielle verdensmesterskab for kokke.
Artikler
Omtanke for smag, kvalitet og høj dyrevelfærd
02.02.2023Hos BC Catering går vi op i dyrevelfærd og ønsker samtidig at inspirere vores kunder til at vælge de mere dyrevelfærdsfremmende løsninger. Derfor har vi bl.a. et godt udvalg af produkter, som bærer Dyrevelfærdsmærket.
Artikler
Ny rapport om bæredygtighed på gaden nu
08.02.2023Hvert år udgiver vi via vores moderselskab Euro Cater en bæredygtighedsrapport, hvor vi sætter fokus på vores indsats inden for CSR og ESG. Læs mere om rapporten her.
Artikler
BLUS 10 er på gaden
20.03.2023Det nyeste BLUS er på gaden, og det er med stor glæde, at vi denne gang kan fejre vores 10. magasinudgivelse.
Artikler
BC Catering Roskilde går til kamp for klimaet og den grønne omstilling
18.04.2023I Roskilde har man hos BC Catering taget endnu et skridt på vejen mod bæredygtig energiforsyning.
Artikler
Bæredygtig fritureolie med lang holdbarhed
01.05.2023Vi har netop indgået et nyt samarbejde med AAK Foodservice omkring deres banebrydende produkt Rapsona Long Life SG - et godt alternativ til traditionel fritureolie.
Artikler
Vi støtter børn med kritiske sygdomme
05.06.2023Vi er stolte af at være sponsor af Team Rynkeby, der hvert år cykler for børn med kritiske sygdom, hvilket vi helhjertet bakker op om.
Artikler
Vi arbejder for en grønnere fremtid
20.04.2023Hos BC Catering er vi engagerede i at fremme en grønnere fremtid og lægger stor vægt på bæredygtighed, økologi og høj dyrevelfærd i alle aspekter af vores forsyningskæde.
Artikler
Et gastronomisk univers
04.05.2023Vi har netop lanceret vores brandbog fyldt med brands og produkter baseret på vores Fantastisk Frisk koncept, som er vores friskvareunivers, hvor du finder kvalitetsråvarer til dit køkken.
Artikler
BC Catering Kolding gentager succesen
23.06.2023Hos BC Catering Kolding glæder man sig til efteråret 2023, hvor man endnu engang åbner dørene for en gruppe engagerede unge, som har lyst til at prøve kræfter med lager- og logistikbranchen.
Artikler
BLUS 11 er på gaden
25.09.2023Det nye BLUS-magasin er landet. Denne gang dykker vi under havets overflade og sætter tang, fisk og skaldyr på menuen.
Artikler
Årets bedste julegave – Det Økologiske Spisemærke består
21.12.2023Som grossist til landets kantiner, storkøkkener og restauranter er det med stor glæde, at vi kan dele nyheden med alle i de økologiske fødevarers fællesskab om, at Det Økologiske Spisemærke består.
Artikler
Udforsk det nye CaterShare
09.01.2024Gå på opdagelse i det nye CaterShare, som vi netop har lanceret på vores hjemmeside og bliv endnu klogere på vores mange dygtige leverandører.
Artikler
Vi fejrer Ostens Dag
27.02.2024Danmark er et landbrugsland med et højt osteforbrug, og nu skal osten have sin egen mærkedag: Ostens Dag. Det er en helt ny mærkedag, som vi med stor interesse støtter op om.
Artikler
Nyt BLUS-magasin på gaden nu
17.03.2024Det nye BLUS er landet, og i BLUS 12 sættes der fokus på noget af det absolut vigtigste i det professionelle køkken: Smagen.
Artikler
Artur Kazaritski vinder Sol over Gudhjem for anden gang
24.06.2024På havnen i Gudhjem samledes de fire talentfulde kokke Artur, Anders, Anika, og Christoffer for at dyste om sejren i Sol over Gudhjem 2024. I år blev det Artur Kazaritski, der løb af med sejren – endda for andet år i træk.
Artikler
Det nye BLUS er på gaden
16.09.2024BLUS er Danmarks gastronomiske foodservicemagasin, og det er på gaden nu i sin 13. udgave. Læs med her og få ny inspiration til dit køkken.
Artikler
Gør en forskel gennem Det Økologiske Spisemærke
08.11.2024I dag bruger mere end 3.500 private og offentlige køkkener, restauranter, hoteller og kantiner Det Økologiske Spisemærke. Mærket er med til at sætte fokus på bæredygtigt forbrug og fås i guld, sølv og bronze alt efter, hvor stor en del af maden der er økologisk.