Artikler

Grønne kasser fyldt med fordele

03.05.2022

Hos BC Catering ønsker vi i stigende grad at anvende emballage, der kan genbruges, og vores nye, grønne kasser til frugt- og grøntvarer er et godt skridt på vejen. Her kan du læse mere om fordelene.

Læs mere
 

Artikler

Få overblik over din indtjening med CalcuEasy

05.05.2022

CalcuEasy er et databaseret onlineværktøj, som hurtigt og enkelt gør det muligt for dig at beregne overskuddet på samtlige retter på menukortet. Her kan du læse mere om de mange fordele ved værktøjet.

Læs mere
 

Artikler

Danmarks største kokkekonkurrence er tilbage på havnen i Gudhjem

09.05.2022

Efter en ufrivillig pandemipause er Sol over Gudhjem endelig tilbage i vante rammer på Gudhjem Havn, og endnu en gang er det med et umanerligt stærkt deltagerfelt. Se mere om konkurrencen her.

Læs mere
 

Artikler

Sådan undgår du, at råvarepriserne udhuler dit menukort

11.05.2022

En tid med historisk høje fødevarepriser og et reduceret vareudbud inden for visse varetyper kan give anledning til bekymring. Læs her, hvordan vi kan hjælpe dig igennem en udfordrende tid.

Læs mere
 

Artikler

Nej tak til affald i naturen

23.05.2022

Vi støtter op om Miljøstyrelsens nye kampagne, som skal mindske affald i naturen, og som take away-leverandør er du inviteret med.

Læs mere
 

Artikler

Vinderen af Danmarks største kokkekonkurrence er nu kåret

27.06.2022

Solen er gået ned over havnen i Gudhjem, og efter et veloverstået arrangement kan en ny kok nu kalde sig vinder af Sol over Gudhjem-hovedkonkurrencen. Læs mere om, hvordan det hele forløb og mød også vinderne af de øvrige konkurrencer. 

Læs mere
 

Artikler

Sæt omtanke på menuen

01.09.2022

I vores nye magasin "Omtanke på menuen" inspirerer vi til, hvordan du kan skabe en grønnere og mere bæredygtig hverdag med både opskrifter og smagfulde produkter. 

Læs mere
 

Artikler

Fra jord til bord

04.10.2022

I vores ØKOtober-avis fokuserer vi på omtanke fra jord til bord. Vores hensigt med avisen er at inspirere til økologiske løsninger – mod mere omtanke for mennesker, dyr, naturen og ikke mindst miljøet.

Læs mere
 

Artikler

Madspildsdag 2022

27.09.2022

Madspild har konsekvenser for både klima og miljø, men det er heldigvis noget,​ som alle kan være med til at afhjælpe. Derfor markerer vi den Nationale Madspildsdag den 29.09.22 med inspiration til, hvordan du kan være med til at bekæmpe madspild i dit køkken.

Læs mere
 

Artikler

BLUS 9 - gastronomisk inspiration til det professionelle køkken

26.09.2022

I BLUS 9 deler vi ud af vores bedste tips og tricks til bl.a. udskæring af en hel kylling, filetering af vildt og tilberedning af saltbagt selleri. Se mere og bliv inspireret her.

Læs mere
 

Artikler

Nye regler for affaldshåndtering fra januar 2023

14.11.2022

Fra den 1. januar 2023 gælder der nye regler for sortering og håndtering af dit husholdslignende affald, og det gælder alle lige fra de større bespisninger til kontoret med tekøkken.

Læs mere
 

Artikler

Rising Star talentkonkurrence for aspirerende kokke

06.02.2023

Nu er der ikke længe til!

Læs mere
 

Artikler

Forårets fødevaremesser rundt om i landet

01.02.2023

Nu skriver vi 2023, og det betyder, at det snart er tid til de største fødevaremesser i Danmark. Du får her en kort introduktion til årets første par stykker, så du kan sætte kryds i kalenderen med det samme – for dem vil du ikke gå glip af!

Læs mere
 

Artikler

BC NextGen skal sikre fremtidens arbejdskraft

13.02.2023

Igennem BC NextGen arbejder man hos BC Catering Kolding målrettet for at sikre fremtidens arbejdskraft. Læs hele historien her.

Læs mere
 

Artikler

Danmark vinder VM guld til Bocuse d’Or 2023

24.01.2023

Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro og hans assistent Elisabeth Madsen fra Svinkløv Badehotel har vundet guld i den prestigefyldte kokkekonkurrence Bocuse d’Or – også kendt som det uofficielle verdensmesterskab for kokke.

Læs mere
 

Artikler

Omtanke for smag, kvalitet og høj dyrevelfærd

02.02.2023

Hos BC Catering går vi op i dyrevelfærd og ønsker samtidig at inspirere vores kunder til at vælge de mere dyrevelfærdsfremmende løsninger. Derfor har vi bl.a. et godt udvalg af produkter, som bærer Dyrevelfærdsmærket.

Læs mere
 

Artikler

Ny rapport om bæredygtighed på gaden nu

08.02.2023

Hvert år udgiver vi via vores moderselskab Euro Cater en bæredygtighedsrapport, hvor vi sætter fokus på vores indsats inden for CSR og ESG. Læs mere om rapporten her.

Læs mere
 

Artikler

BLUS 10 er på gaden

20.03.2023

Det nyeste BLUS er på gaden, og det er med stor glæde, at vi denne gang kan fejre vores 10. magasinudgivelse.

Læs mere
 

Artikler

BC Catering Roskilde går til kamp for klimaet og den grønne omstilling

18.04.2023

I Roskilde har man hos BC Catering taget endnu et skridt på vejen mod bæredygtig energiforsyning.

Læs mere
 

Artikler

Bæredygtig fritureolie med lang holdbarhed

01.05.2023

Vi har netop indgået et nyt samarbejde med AAK Foodservice omkring deres banebrydende produkt Rapsona Long Life SG - et godt alternativ til traditionel fritureolie.

Læs mere
 

Artikler

Vi støtter børn med kritiske sygdomme

05.06.2023

Vi er stolte af at være sponsor af Team Rynkeby, der hvert år cykler for børn med kritiske sygdom, hvilket vi helhjertet bakker op om.

Læs mere
 

Artikler

Vi arbejder for en grønnere fremtid

20.04.2023

Hos BC Catering er vi engagerede i at fremme en grønnere fremtid og lægger stor vægt på bæredygtighed, økologi og høj dyrevelfærd i alle aspekter af vores forsyningskæde.

Læs mere
 

Artikler

Et gastronomisk univers

04.05.2023

Vi har netop lanceret vores brandbog fyldt med brands og produkter baseret på vores Fantastisk Frisk koncept, som er vores friskvareunivers, hvor du finder kvalitetsråvarer til dit køkken.

Læs mere
 

Artikler

BC Catering Kolding gentager succesen

23.06.2023

Hos BC Catering Kolding glæder man sig til efteråret 2023, hvor man endnu engang åbner dørene for en gruppe engagerede unge, som har lyst til at prøve kræfter med lager- og logistikbranchen.

Læs mere
 

Artikler

BLUS 11 er på gaden

25.09.2023

Det nye BLUS-magasin er landet. Denne gang dykker vi under havets overflade og sætter tang, fisk og skaldyr på menuen.

Læs mere
 

Artikler

Årets bedste julegave – Det Økologiske Spisemærke består

21.12.2023

Som grossist til landets kantiner, storkøkkener og restauranter er det med stor glæde, at vi kan dele nyheden med alle i de økologiske fødevarers fællesskab om, at Det Økologiske Spisemærke består.

 

Læs mere
 

Artikler

Udforsk det nye CaterShare

09.01.2024

Gå på opdagelse i det nye CaterShare, som vi netop har lanceret på vores hjemmeside og bliv endnu klogere på vores mange dygtige leverandører.

Læs mere
 

Artikler

Vi fejrer Ostens Dag

27.02.2024

Danmark er et landbrugsland med et højt osteforbrug, og nu skal osten have sin egen mærkedag: Ostens Dag. Det er en helt ny mærkedag, som vi med stor interesse støtter op om.

Læs mere
 

Artikler

Nyt BLUS-magasin på gaden nu

17.03.2024

Det nye BLUS er landet, og i BLUS 12 sættes der fokus på noget af det absolut vigtigste i det professionelle køkken: Smagen.

Læs mere
 

Artikler

Artur Kazaritski vinder Sol over Gudhjem for anden gang

24.06.2024

På havnen i Gudhjem samledes de fire talentfulde kokke Artur, Anders, Anika, og Christoffer for at dyste om sejren i Sol over Gudhjem 2024. I år blev det Artur Kazaritski, der løb af med sejren – endda for andet år i træk.

Læs mere
 

Artikler

Det nye BLUS er på gaden

16.09.2024

BLUS er Danmarks gastronomiske foodservicemagasin, og det er på gaden nu i sin 13. udgave. Læs med her og få ny inspiration til dit køkken.

Læs mere
 

Artikler

Gør en forskel gennem Det Økologiske Spisemærke

08.11.2024

I dag bruger mere end 3.500 private og offentlige køkkener, restauranter, hoteller og kantiner Det Økologiske Spisemærke. Mærket er med til at sætte fokus på bæredygtigt forbrug og fås i guld, sølv og bronze alt efter, hvor stor en del af maden der er økologisk.

Læs mere