CalcuEasy er et databaseret onlineværktøj, som hurtigt og enkelt gør det muligt for dig at beregne overskuddet på samtlige retter på menukortet. Her kan du læse mere om de mange fordele ved værktøjet.
Få overblik over din indtjening med CalcuEasy
05.05.2022Det kan være let at skabe omsætning, men det er straks en anden sag at skabe overskud. Fødevarepriserne svinger, men priserne på maden må ikke stikke så meget af, at ingen bestiller den.
Idéen til CalcuEasy er udsprunget af et ønske om at hjælpe café-, restaurant-, kantine- og hotelejere med at få overblik over omkostningerne – og dermed hjælpe dem til at tjene flere penge.
Derfor er CalcuEasy et godt værktøj for det professionelle køkken
Der er en lang række fordele ved at anvende CalcuEasy, og vores konsulenter står klar til at vejlede omkring brugen af værktøjet. Du er således altid velkommen til at række ud til din lokale konsulent, som let hjælper dig i gang.
Du kan også læse mere om CalcuEasy her
Mange har allerede taget skridtet og kastet sig ud i brugen af CalcuEasy – lige fra de små caféer til de større restaurationskæder. Her kan du se, hvordan Café Møns Klint benytter værktøjet.
- For os har det været let at komme i gang med CalcuEasy. Når først du har fået en intro til programmet og ved, hvad ikonerne betyder, så er det utroligt let at sidde med det selv. Med CalcuEasy er jeg hele tiden på forkant. Priserne bliver opdateret automatisk hver morgen, så jeg hele tiden har de nyeste data – og det er især relevant i en tid som nu, hvor priserne stikker af i alle retninger. Samtidig kender jeg hele tiden min køkkenprocent og dækningsgraden på hver ret. Man kan godt mærke, at det er udviklet af folk, der har en historik inden for køkkenbranchen, fordi de ved, hvordan vi tænker, og det gør en forskel. Marianne Kilov, manager hos Café Møns Klint.
GÅ TILBAGE