I BLUS 9 deler vi ud af vores bedste tips og tricks til bl.a. udskæring af en hel kylling, filetering af vildt og tilberedning af saltbagt selleri. Se mere og bliv inspireret her.
BLUS 9 - gastronomisk inspiration til det professionelle køkken
26.09.2022Det nye BLUS-magasin er på gaden, som er fyldt med en masse spændende, gastronomisk inspiration. Denne udgave af BLUS-magasinet har særligt fokus på store køkkener og arbejdet med at lave god og smagfuld mad til mange.
I magasinet finder du blandt andet tips og tricks, inspiration gennem how to-videoer samt smagfulde opskrifter til efterårets kolde dage. Vi har her samlet tre af magasinets how to-videoer, hvor du kan se, hvordan du udskærer en hel kylling, fileterer en rådyrkølle og saltbager en selleri.
Sådan bliver din kylling godt skåret
Se videoen og få inspiration til, hvordan du step by step udskærer en hel kylling:
Sådan fileterer du en rådyrkølle
Bliv klar til efterårets vilde retter og sæt rådyr på menuen. I videoen guider vi til, hvordan du med fordel kan filetere en rådyrkølle:
Sådan tilbereder du saltbagt selleri
Saltbagt selleri er perfekt som tilbehør til efterårets lækre retter. Se hvordan du saltbager en selleri i how to-videoen:
Mere inspiration?
Du kan finde meget mere inspiration til efterårets serveringer i BLUS 9 lige her
GÅ TILBAGE