Velkommen til vores univers af frisk fisk & røgvarer

Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr er BC Caterings fiskekoncept, hvor du finder viden om fisk, om fangstmetoder, og hvor vi præsenterer et helt nyt grundsortiment af frisk fisk og skaldyr.

Det nye maritime koncept indeholder helt nye tanker indenfor varegruppen. Vi har blandt andet gentænkt emballageformen til gavn for miljøet og for dig som kunde. Samtidig fokuserer vi på bæredygtigt fiskeri, som er medvirkende til at skåne miljøet og vores fiskebestand.

SHOP FRISK FISK I MAP-PACK SHOP FANTASTISK RØGET FISK
 
  • .

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Flere fisk i de danske kantiner

Flere fisk i de danske kantiner

05.11.2019
Fisk i sæson Fisk

Partnerskabet for Fisk & Skaldyr hos Landbrug & Fødevarer står bag en analyse, der viser, at danskerne gerne vil spise mere fisk, og nye tiltag kan sikre, at der kommer mere fisk på tallerkenerne i de danske kantiner.

Læs mere
Så er den næste, danske Bocuse d'Or kandidat fundet

Så er den næste, danske Bocuse d'Or kandidat fundet

29.08.2019
Bocuse d’Or Kokke Konkurrence Kenneth Toft-Hansen Ronni Mortensen

Danmark vandt med Kenneth Toft-Hansen Bocuse d'Or i 2019 og nu er den danske kandidat til at forsvare titlen fundet. Se hvem, der løb med sejren her.

Læs mere
Friskhed fra de danske farvande

Friskhed fra de danske farvande

02.07.2019
Fisk i sæson Fisk

Dansk fisk er bare fantastisk. Vi stiller her skarpt på, hvorfor køkkener i hele landet med fordel kan sætte endnu mere fokus på fisk på menuen.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr

Nye emballageformer betyder, at vi kan kundepakke friske fisk i f.eks. skin pack, som ikke kun er nemmere at håndtere i dit køkken, men som samtidig belaster miljøet mindre. Det er nemmere end nogensinde at benytte friskfanget fisk i hverdagen.

Vi har i det nye koncept håndplukket en række leverandører, som kan noget ud over det sædvanlige. Vi vil kunne levere frisk fisk, som ikke belaster miljøet unødvendigt, og her har vi i bl.a. Thorupstrand Fiskelaug, Taabbel Fisk, Dengsö og Seawell fundet gode partnere.

Med vores håndplukkede leverandører kan vi købe større partier og sikre ensartede produkter, høj fødevaresikkerhed og en uovertruffen kvalitet. Du får friskfanget fisk, som er pakket og afsendt lige efter udskæring.

Det er vigtigt for os, at vi med det nye koncept kommer tættere på havet. Vi vil levere fisken så friskfanget som overhovedet muligt. Det giver mere smag, friskhed og flere muligheder. Den høje kvalitet er altid i fokus med Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr.

 

Stik mig en flad(fisk)

Lige så karakteristiske fladfisk er i udseendet lige så fantastiske er de i madlavningen. Fladfisk er karakteriseret ved en sammentrykket asymmetrisk krop med begge øjne på samme side af hovedet. Fladfisk lever og jager på havbunden, og der findes hele 700 arter af fladfisk i hele verden og omkring 15 i Danmark.

Du kan nedenfor finde 3 velsmagende fladfisk, som gør sig eminent i sommerens madlavning. Vi har derudover lavet en lækker opskrift med pighvar stegt på brød med salat på agurk og broccoli samt muslingefløde, som du kan lade dig inspirere af til menuen i jeres køkken. Velbekomme.

Fisk & Skaldyr varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.