Velkommen til vores nye univers af frisk fisk & skaldyr

Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr er BC Caterings nye frisk fisk koncept, hvor du finder viden om fisk, om fangstmetoder, og hvor vi præsenterer et helt nyt grundsortiment af frisk fisk og skaldyr.

Det nye maritime koncept indeholder helt nye tanker indenfor varegruppen. Vi har blandt andet gentænkt emballageformen til gavn for miljøet og for dig som kunde. Samtidig fokuserer vi på bæredygtigt fiskeri, som er medvirkende til at skåne miljøet og vores fiskebestand.

SHOP FANTASTISK FRISK FISK & SKALDYR
 
  • .

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
10 ting du måske ikke vidste om fisk

10 ting du måske ikke vidste om fisk

02.04.2018
Fisk Facts Laks Rødspætte

Vidste du, rødspætter er blinde om natten, og at nogle fisk har 4 gange flere smagsløg end mennesket?

Læs mere
En hyldest til Thorupstrand

En hyldest til Thorupstrand

01.03.2018
Messe Thorupstrand

Se, hvordan en fiskekutter inspireret af Thorupstrand er blevet til, og hvornår du kan opleve den i virkeligheden.

Læs mere
Disse 3 ting har stor indflydelse på fiskens smag

Disse 3 ting har stor indflydelse på fiskens smag

26.02.2018

Fisk kan smage på mange fantastiske måder, men smager allerbedst når de købes i sæson. Her kan du se en række elementer, som har stor betydning for hvornår fisken er bedst.

Læs mere

Få mere Fantastisk Frisk inspiration

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr

Nye emballageformer betyder, at vi kan kundepakke friske fisk i f.eks. skin pack, som ikke kun er nemmere at håndtere i dit køkken, men som samtidig belaster miljøet mindre. Det er nemmere end nogensinde at benytte friskfanget fisk i hverdagen.

Vi har i det nye koncept håndplukket en række leverandører, som kan noget ud over det sædvanlige. Vi vil kunne levere frisk fisk, som ikke belaster miljøet unødvendigt, og her har vi i bl.a. Thorupstrand Fiskelaug, Taabbel Fisk, Dengsö og Seawell fundet gode partnere.

Med vores håndplukkede leverandører kan vi købe større partier og sikre ensartede produkter, høj fødevaresikkerhed og en uovertruffen kvalitet. Du får friskfanget fisk, som er pakket og afsendt lige efter udskæring.

Det er vigtigt for os, at vi med det nye koncept kommer tættere på havet. Vi vil levere fisken så friskfanget som overhovedet muligt. Det giver mere smag, friskhed og flere muligheder. Den høje kvalitet er altid i fokus med Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr.

 

Fisk på konfirmationsmenuen

I april måned begynder konfirmationerne for alvor, og klassikerne som røget laks, rejecocktail og bagt torsk er fortsat populære anretninger. Laksefileten er en klassisk spise, som gør sig perfekt som forret. Den kan med fordel serveres med nye sæsonmodne asparges sammen med hollandaisesauce. Skal der laves store mængder, kan du med fordel bage laksen for at få et godt resultat og frigøre tid til øvrige vigtige ting i køkkenet og tilberedningen. Kullerfileten kan du servere med smilende æg, peberrod og kapers. Tilføj gerne lidt bacon for at introducere ekstra salt i fisken. Denne fisk er oplagt både som forret eller i forbindelse med hovedretten. Kuller er i familie med torsk og har derfor en meget fin og fast konsistens.

Shop produkterne her:

Kullerfilet uden skind

Lakseflet 5/6 D-trim

Fisk & Skaldyr varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.