Velkommen til vores univers af frisk fisk & røgvarer

Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr er BC Caterings fiskekoncept, hvor du finder viden om fisk, om fangstmetoder, og hvor vi præsenterer et helt nyt grundsortiment af frisk fisk og skaldyr.

Det nye maritime koncept indeholder helt nye tanker indenfor varegruppen. Vi har blandt andet gentænkt emballageformen til gavn for miljøet og for dig som kunde. Samtidig fokuserer vi på bæredygtigt fiskeri, som er medvirkende til at skåne miljøet og vores fiskebestand.

SHOP FRISK FISK I MAP-PACK SHOP FANTASTISK RØGET FISK
 
  • .

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
En ægte sommerspise

En ægte sommerspise

03.06.2024
Fisk i sæson Fisk og skaldyr Fantastisk Frisk

Fisk på ben er en skøn og sommerlig spise – og der er flere fordele ved at tilberede fisk på ben. Få tips og inspiration til din menu her.

Læs mere
Smagfuld fisk i sæson

Smagfuld fisk i sæson

16.05.2024
Opskrifter Insula jomfruhummer

Oplev den autentiske smag af sæsonens friske fisk, når vi giver dig det bedste fra havets spisekammer.

Læs mere
Stegt helleflynder med persille- og græskarpuré

Stegt helleflynder med persille- og græskarpuré

18.04.2024
Opskrifter Insula Helleflynder

Lidt godt at spise? Prøv en lækker opskrift på helleflynder med god samvittighed. Insula går nemlig forrest inden for bæredygtighed i fiskeri.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr

Nye emballageformer betyder, at vi kan kundepakke friske fisk i f.eks. skin pack, som ikke kun er nemmere at håndtere i dit køkken, men som samtidig belaster miljøet mindre. Det er nemmere end nogensinde at benytte friskfanget fisk i hverdagen.

Vi har i det nye koncept håndplukket en række leverandører, som kan noget ud over det sædvanlige. Vi vil kunne levere frisk fisk, som ikke belaster miljøet unødvendigt, og her har vi i bl.a. Thorupstrand Fiskelaug, Taabbel Fisk, Dengsö og Seawell fundet gode partnere.

Med vores håndplukkede leverandører kan vi købe større partier og sikre ensartede produkter, høj fødevaresikkerhed og en uovertruffen kvalitet. Du får friskfanget fisk, som er pakket og afsendt lige efter udskæring.

Det er vigtigt for os, at vi med det nye koncept kommer tættere på havet. Vi vil levere fisken så friskfanget som overhovedet muligt. Det giver mere smag, friskhed og flere muligheder. Den høje kvalitet er altid i fokus med Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr.

 

Stik mig en flad(fisk)

Lige så karakteristiske fladfisk er i udseendet lige så fantastiske er de i madlavningen. Fladfisk er karakteriseret ved en sammentrykket asymmetrisk krop med begge øjne på samme side af hovedet. Fladfisk lever og jager på havbunden, og der findes hele 700 arter af fladfisk i hele verden og omkring 15 i Danmark.

Du kan nedenfor finde 3 velsmagende fladfisk, som gør sig eminent i sommerens madlavning. Vi har derudover lavet en lækker opskrift med pighvar stegt på brød med salat på agurk og broccoli samt muslingefløde, som du kan lade dig inspirere af til menuen i jeres køkken. Velbekomme.

Fisk & Skaldyr varer