Velkommen til vores univers af frisk fisk & røgvarer

Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr er BC Caterings fiskekoncept, hvor du finder viden om fisk, om fangstmetoder, og hvor vi præsenterer et helt nyt grundsortiment af frisk fisk og skaldyr.

Det nye maritime koncept indeholder helt nye tanker indenfor varegruppen. Vi har blandt andet gentænkt emballageformen til gavn for miljøet og for dig som kunde. Samtidig fokuserer vi på bæredygtigt fiskeri, som er medvirkende til at skåne miljøet og vores fiskebestand.

SHOP FRISK FISK I MAP-PACK SHOP FANTASTISK RØGET FISK
 
  • .

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Tradition for klassisk håndværk

Tradition for klassisk håndværk

08.12.2022
Fantastisk Frisk Fisk Fisk i sæson

Forkæl dine gæster med røgede fisk fra fiskerøgeriet Einar Christensen, der i generationer har videreført stolte traditioner og opskrifter.

Læs mere
En alsidig og smagfuld fisk

En alsidig og smagfuld fisk

24.10.2022
Fantastisk Frisk Fisk i sæson Laks

Laksen er en herlig, fed spisefisk med utroligt mange egenskaber. Ud over at have en fantastisk smag er laksen en vigtig kilde til D-vitamin, og samtidig indeholder den både B12-vitamin, jod, selen, mineraler og sunde fedtsyrer.

Læs mere
Mere sild på menuen

Mere sild på menuen

21.09.2022
Fisk Fisk i sæson

Sild er blandt de sundeste fødevarer, og af den grund ønsker vi at sætte fokus på Nordsøens superfood. Foruden sildens næringsrige fordele hører den også til kategorien bæredygtig og klimavenlig kost.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr

Nye emballageformer betyder, at vi kan kundepakke friske fisk i f.eks. skin pack, som ikke kun er nemmere at håndtere i dit køkken, men som samtidig belaster miljøet mindre. Det er nemmere end nogensinde at benytte friskfanget fisk i hverdagen.

Vi har i det nye koncept håndplukket en række leverandører, som kan noget ud over det sædvanlige. Vi vil kunne levere frisk fisk, som ikke belaster miljøet unødvendigt, og her har vi i bl.a. Thorupstrand Fiskelaug, Taabbel Fisk, Dengsö og Seawell fundet gode partnere.

Med vores håndplukkede leverandører kan vi købe større partier og sikre ensartede produkter, høj fødevaresikkerhed og en uovertruffen kvalitet. Du får friskfanget fisk, som er pakket og afsendt lige efter udskæring.

Det er vigtigt for os, at vi med det nye koncept kommer tættere på havet. Vi vil levere fisken så friskfanget som overhovedet muligt. Det giver mere smag, friskhed og flere muligheder. Den høje kvalitet er altid i fokus med Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr.

 

Stik mig en flad(fisk)

Lige så karakteristiske fladfisk er i udseendet lige så fantastiske er de i madlavningen. Fladfisk er karakteriseret ved en sammentrykket asymmetrisk krop med begge øjne på samme side af hovedet. Fladfisk lever og jager på havbunden, og der findes hele 700 arter af fladfisk i hele verden og omkring 15 i Danmark.

Du kan nedenfor finde 3 velsmagende fladfisk, som gør sig eminent i sommerens madlavning. Vi har derudover lavet en lækker opskrift med pighvar stegt på brød med salat på agurk og broccoli samt muslingefløde, som du kan lade dig inspirere af til menuen i jeres køkken. Velbekomme.

Fisk & Skaldyr varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.