Webshop til køkkenets helte

Bestil alle dine råvarer på BC Caterings store webshop. Shoppen er altid åben og tilgængelig på PC, mobil og tablet. Dan dine egne lister, foretag en lageroptælling og find info om tusindvis af varer. Det har aldrig været nemmere at bestille råvarer til det professionelle køkken.

Gå til webshop

Inspiration & tilbud

Gå på opdagelse blandt flere end 4000 gratis opskrifter, find netop den vare du leder efter i Catershare eller fordyb dig i sæsonens friske råvarer i vores Fantastisk Frisk univers. Er du mere til skarpe prisbaskere og nye råvarer til favorabel pris, så skynd dig at slå op i vores tilbudsaviser.

Find inspiration her Se aktive tilbudsaviser

Bliv kunde hos BC Catering

BC Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om BC Catering

Fantastisk Frisk | Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Smag & fleksibilitet med sous vide

Smag & fleksibilitet med sous vide

sous vide hot fill woodsmoke

Sous vide er en fantastisk metode til at opnå mere smag og spare tid ude i køkkenerne. Se hvilke fordele dit køkken kan opnå, her i vores fokus på denne spændende tilberedningsmetode.

Læs mere
Hvad sker der i 2019?

Hvad sker der i 2019?

BLUS

Gastronomiens verden står aldrig stille. Nye smage, nye råvarer og nye metoder vinder indpas. Vi har spurgt dem, der kender eller sætter dagsordenen om, hvad der sker i år.

Læs mere
En populær frugt

En populær frugt

Banan

Bananer er den mest solgte frugt på det danske marked - måske pga. dens alsidige anvendelse i madlavningen. Bananerne har dog, før de lander i jeres køkken, været på en lang rejse.

Læs mere
Flere artikler

BC Catering leverer også til dig

BC Catering inspirerer i det daglige. Oplev sæsonens friske råvarer i Fantastisk Frisk, find tusindvis af opskrifter eller gå på opdagelse blandt vores leverandørers kataloger i Catershare.

Læs mere om os Bliv kunde hos os

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

Arrangementer og messer

03 apr

Cateringmesse Midt 2019

09:00 - 18:00

Få din gratis billet nu!

Messecenter Herning MCH
7400 Herning
BC Catering Skanderborg
BC Catering Herning