Webshop til køkkenets helte

Bestil alle dine friske råvarer til det professionelle køkken på BC Caterings store webshop. Shoppen er altid åben og tilgængelig på PC, mobil og tablet. Dan dine egne lister, foretag en lageroptælling og find info om tusindvis af varer. Det har aldrig været nemmere at bestille råvarer til det professionelle køkken.

Gå til webshop Find din BC afdeling

Tilbud & inspiration

Vi har samlet en række spændende koncepter, som kan give dig nye idéer i køkkenet og i hverdagen. Læs det nyeste BLUS magasin, find varenyheder i Catershare eller gå på opdagelse blandt flere end 4000 opskrifter henvendt til professionelle kokke. Er du på tilbudsjagt, så se vores nyeste kampagner og tilbud.

Alle tilbudsvarer online Udforsk vores Brands Se det nyeste BLUS her

Bliv kunde hos BC Catering

BC Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af friske fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om BC Catering

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

BLUS - Danmarks Foodservicemagasin

Velkommen til BLUS 12, hvor vi denne gang sætter fokus på noget af det absolut vigtigste i det professionelle køkken: Smagen. Du kommer med på en gastronomisk rejse ind i smagens abstrakte verden. Vi har bl.a. mødt sensoriker og smagsdommer Agnes Qvortrup til snak om smag, og hvordan den ikke kun bestemmes af råvarerne, men også påvirkes af både dufte, omgivelser, stemning, minder og vores hjerne.

Når vi taler om smag, kommer vi heller ikke uden om den danske sæson. I magasinet kommer vi derfor også tættere på, hvordan vi som grossist for landets foodservicekøkkener arbejder dedikeret for at støtte op om den danske sæson, og hvorfor det er vigtigt at følge denne ift. smag og kvalitet.

2024 er desuden året, hvor Claus Meyer kan fejre 20-års jubilæum for Det Nordiske Køkkenmanifest. Det fejrer vi både med en artikel og en inspirerende podcast, hvor Claus Meyer også fortæller mere om udfordringen med at skabe stor smag i retter med grøntsager og bælgfrugter.

Michael Fitzner fra VildeUrter tager os med på ”Jagten på den grønne smag”, mens Erik Nielsen, som står bag Foodture, fortæller om nordisk tæmpeh, og hvordan disse er fantastiske smagsgivere.

Igennem hele magasinet sætter vi på den måde fokus på god smag i grønne retter. Dét og meget andet kan du læse om i det nye BLUS – hele Danmarks gastronomiske foodservicemagasin.

Læs BLUS Magasinet her
 

Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Sæson for nye danske kartofler

Sæson for nye danske kartofler

Danske kartofler Samsø Sommer

Sommeren har så småt meldt sin ankomst, og med sommeren kommer også de eftertragtede nye danske kartofler.

Læs mere
En ægte sommerspise

En ægte sommerspise

Fisk i sæson Fisk og skaldyr Fantastisk Frisk

Fisk på ben er en skøn og sommerlig spise – og der er flere fordele ved at tilberede fisk på ben. Få tips og inspiration til din menu her.

Læs mere
Omtanke for dyrevelfærd og godt håndværk

Omtanke for dyrevelfærd og godt håndværk

BertelxMuseth Bertels Gris hestbjerg økologi

Bertel x Museth er dansk charcuteri skabt på stolte traditioner og gedigent håndværk, og vi er klar med en række nye smagfulde produkter fra det eftertragtede brand.

Læs mere
Flere artikler

Se et udvalg af vores stærke brands

BC Catering leverer også til dig

Velkommen til den 11. udgave af foodservicemagasinet BLUS, hvor vi denne gang sætter tang, fisk og skaldyr på menuen krydret med inspirerende historier, nye trends og smagfulde opskrifter.

Kom med på en gastronomisk rejse under havets overflade, hvor en masse liv og smagsoplevelserbare venter på at blive udfoldet.

Læs magasinet nu

Denne gang kan du komme med BLUS på tangsafari med Dansk Tang i Isefjord, hvor vi høster tang med egne hænder. Derudover ser vi nærmere på, hvordan Dansk Cater i samarbejde med ReSea støtter arbejdet for et sundt havmiljø, og vi bliver klogere på bl.a. nordiske fangstmetoder og mærkningsordninger.

I Danmark har vi tradition for at sætte de blå proteiner på menuen, og BLUS #11 har besøgt Svinkløv Badehotel og Restaurant Hooked og får inspiration til at sætte mere fisk på menuen – både som gourmetmad og streetfood.

Dét og meget mere kan du finde inspiration til i denne udgave af BLUSmagasinet.

Læs magasinet online her, eller få udleveret en flot, trykt udgave hos din grossist.

Velkommen til 11. udgave af BLUS og rigtig god læselyst!

Læs mere om os Bliv kunde hos os

Arrangementer og messer

18 sep

Cateringmesse Øst 2024

Kom og besøg os på Cateringmesse Øst

Brøndby Stadion 10
2605 Brøndby
BC Catering Roskilde & Bornholm
09 okt

Cateringmesse Syd 2024

Kom og besøg os på Cateringmesse Syd

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia
BC Catering Kolding
BC Catering Odense