Vi fejrer Ostens Dag

Vi fejrer Ostens Dag

Danmark er et landbrugsland med et højt osteforbrug, og nu skal osten have sin egen mærkedag: Ostens Dag. Det er en helt ny mærkedag, som vi med stor interesse støtter op om.

Ostens Dag løber af stablen den 1. marts 2024, og der er lagt op til den helt store folkefest lige fra Esbjerg til Espergærde. Her vil den samlede branche – fra mejerist til kok – invitere landets osteelskere til events og spændende smagninger.

Der er bl.a. en ostehandler, som inviterer på smagsprøver og fortællinger om ost. En kantine serverer vegetariske retter, hvor ost er brugt på mange forskellige måder. Et mejeri afholder en hyggelig osteaften og en restaurant serverer en ganske særlig osteanretning.

Se alle events på Ostensdag.dk 

På hjemmesiden kan du også se, hvordan du som madprofessionel kan tage del i og støtte op om folkefesten.

Sådan opstod idéen

Idéen til Ostens Dag opstod blandt osteelskere i Facebookgruppen ’Os der er vilde med ost’, og projektet er siden udviklet og drevet af ostekommunikatør Camilla Bojsen-Møller i samarbejde med reklamebureauet Wonderfuel.

Ostens Dag vil fremadrettet blive fejret over hele landet den første fredag i marts, hvor hele landets madelskere fejrer den populære spise.

Gå på opdagelse i vores udvalg af smagfulde oste

GÅ TILBAGE