Et gastronomisk univers

Et gastronomisk univers

Vi har netop lanceret vores brandbog fyldt med brands og produkter baseret på vores Fantastisk Frisk koncept, som er vores friskvareunivers, hvor du finder kvalitetsråvarer til dit køkken.

Forankret i vores Fantastisk Frisk univers

Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankret i konceptet, og vi stiller løbende skarpt på alle de sæsonrigtige og velsmagende varer. I brandbogen finder du således en masse inspiration fra nøje udvalgte leverandører samt inspirerende og velsmagende opskrifter. Her i artiklen giver vi en lille forsmag på nogle af de brands, som du kan læse mere om i brandbogen.

Læs Et gastronomisk univers her

 

Skovsgaard Gods

Skovsgaard Gods er et økologisk landbrug, som drives efter regenerative principper og med omtanke for både miljø og bæredygtighed. Skovsgaard Gods er fremtidens bæredygtige landbrug, hvor grøntsager dyrkes med hensyntagen til landets professionelle inden for foodservice – eksklusivt for kunder hos Dansk Cater. 

Læs mere om Skovsgaard Gods i brandbogen her

 

Bertel x Museth

Bertel x Museth er dansk charcuteri skabt på stolte traditioner og gedigent håndværk. Det er slagterprodukter af økologisk kød fra Bertels Gris, som er nænsomt forædlet med tid og krydderier som eneste hjælpemiddel. Med Bertel x Museth får du produkter, som er forarbejdede på baggrund af viden og kærlighed til et fag, hvor kvalitet og tid er afgørende faktorer for resultatet. Saltning og smagsudtryk er nøje afstemt, og de lange tørretider er prioriteret højt. Det giver dig dansk charcuteri i verdensklasse.

Læs mere om Bertel x Museth i brandbogen her

 

GartnerHjælpen

Hver dag kasseres grøntsager alene af den grund, at de afviger fra de gængse ønsker til størrelse og udseende – og dette spild ønsker vi at gøre op med. Igennem konceptet GartnerHjælpen samarbejder vi derfor med Gasa Nord Grønt om at afsætte de skæve grøntvarer, som på trods af deres skævheder er af høj kvalitet og smager lige så godt som andre grøntsager. Med GartnerHjælpen får de skæve grøntvarer altså en chance til – både til gavn for de danske avlere og ikke mindst for naturens ressourcer.

Læs mere om GartnerHjælpen i brandbogen her

 

Naturkvæg

Vores naturkød er økologisk oksekød fra Naturkvæg, som opdrættes på Fladhøjgård i Vestjylland. Her er det Per Tinghøj og hans svigersøn Thomas, der til daglig driver gården. Sammen med sin hustru Ingeborg overtog Per Tinghøj gården efter Pers forældre i 1997. Allerede dengang omlagde de det til økologi, og i dag driver familien en økologisk naturkvægsproduktion på 600 dyr. 

Læs mere om Naturkvæg i brandbogen her

GÅ TILBAGE