Svampe er en ingrediens, der både kan bruges som hovedingrediens i suppe eller sauce, eller som lækkert tilbehør til for- eller hovedretten.
Smagfulde Svampe
01.03.2017Svampe er en ingrediens, der både kan bruges som hovedingrediens i suppe eller sauce, eller som lækkert tilbehør til for- eller hovedretten. Svampe indeholder den naturlige umami-smag, som kød er kendt for, og kan således være en god ingrediens til kødfrie retter. Svampe dyrkes på gartnerier, og gror i halvmørke rum, hvor temperaturen og luftfugtigheden bliver nøje kontrolleret. De opbevares bedst koldt og mørkt - og gerne i en papirpose, så de ikke bliver for fugtige. Svampe er ikke særligt kalorietunge men er til gengæld rige på vitaminer og mineraler såsom B-vitamin, selen, riboflavin, jern og jod. Svampene skal ved anvendelse blot skylles hurtigt, og ikke ligge i blød - så bevares både smagen og konsistensen bedst muligt.
Se hvordan du kan bruge svampe i dine retter på: bccatering.dk/inspiration/opskrifter
GÅ TILBAGE