Thorsbjerggaard er blandt andet eksperter i dyrkningen af majs. Mød 2 af deres velsmagende grøntvarer her, og få et bud på en lækker ret, der smager af majs og sommer.
Mageløse Majs fra Thorsbjerggaard
07.08.2019Thorsbjerggaard der er beliggende kun få kilometer fra naturskønne Skælskør, er specialister i at avle majs. Det gælder dyrkningen af sukkermajs, babymajs og hvide gourmet-majs, som med hver sine egenskaber, gør sig som fantastiske ingredienser i et væld af retter i både kogt, stegt eller grillet form.
I sommertiden er majs oplagte til grillen, og sukkermajs kan netop med fordel grilles med dækbladene på kolben. Den indirekte opvarmning kan være medvirkende til at sikre en god balance mellem væske, smag og sprødhed over hele kolben. Det højere indhold af sukker giver tilmed også en længere holdbarhed. Babymajs gør sig fremragende i eksempelvis wok- og gryderetter eller i spæde salater og kan koges eller steges klar til brug på få minutter. Endeligt er de hvide gourmetmajs, helt fantastiske som tilbehør til et måltid og kan med fordel gives et pift med enten smør eller olivenolie, salt og eventuelt dit yndlingskrydderi.
Nedenfor kan du finde 2 lækre majs fra Thorsbjerggaard, som du kan vælge at benytte i en velsmagende og sæsonrigtig opskrift på kylling med kantareller, majs og estragon.
GÅ TILBAGE