De grønne måltider vinder frem og efterspørgslen efter mere grønt i retterne vokser støt. Læs med her i magasinet fra Dansk Vegetarisk Forening og se de mange anbefalinger fra stjernekokke og madnørder.
Inspiration til flere grønne måltider
21.10.2020Vegetarisk Inspiration til grønne måltider
Du har sikkert mærket det ude i din restaurant eller på din café, at stadig flere kunder efterspørger grønne måltider. Det er ikke nødvendigvis "rene vegetarer", som leder efter retter uden kød, men også flexitarer, som med flere personlige motiver efterspørger retter, hvor der er skruet op for det grønne.
Heldigvis findes der et hav af muligheder for at skabe spændende retter uden kød - som ikke kun smager dejligt, men som også ligner en million.
Se med her i magasinet fra Dansk Vegetarisk Forening, som har spurgt en række fagfolk om, hvordan man kan skabe smagfulde og skønne retter ud af de grønne råvarer.
GÅ TILBAGE