Mørhed, fleksibilitet og smag er en række af nøgleordene for den højaktuelle tilberedningsteknik sous vide. Få indblik i, hvordan dit køkken kan drage nytte af sous vide-tilberedt kød.
Mere af det hele med sous vide
10.08.2022Sous vide er en tilberedningsmetode, hvor kød bliver langtidstilberedt i vakuumposer, og det er en fantastisk måde at spare tid i køkkenet. Det er med til at tilføre mere smag i jeres retter, og det giver en ensartet tilberedning af alt fra få til mange serveringer. Metoden, som blev udviklet for næsten 50 år siden i Frankrig, gjorde hastigt sit indtog i resten af verden, og er højaktuel som aldrig før.
Vi har igennem tiden udviklet og forfinet den måde, vi tilbereder møre udskæringer med sous vide. Vi raffinerer hele tiden de krydderier, vi anvender i forbindelse med sous vide, og vi har sammensat en lang række opskrifter på, hvad vi mener, er de perfekte tilberedninger af forskellige kødtyper. Du kan finde mange spændende sous vide-løsninger i vores webshop - og husk, at du altid kan forespørge unikke sous vide-løsninger, der er tilpasset helt til jeres behov.
Dine fordele ved sous vide
Vi har samlet en række af de fordele, der er ved denne klassiske, men højaktuelle tilberedningsmetode.
Mindre svind
Forudsat at du har opvarmet varen i sous vide posen, men endte med ikke at bryde emballagen, kan varen nedkøles igen og genopvarmes.
Leveringstid underordnet
På grund af den lange holdbarhed på sous vide-produkter, er du ikke nødsaget til at få varen leveret samme dag, som den skal anvendes.
Kort tilberedningstid
Det kan være en stor fordel for køkkenet at bruge sous vide i perioder, hvor der måtte være mindre bemanding. Produkterne er færdiglavede og skal derfor blot opvarmes og serveres.
Flere valgmuligheder
Den lange holdbarhed og mulighed for at genopvarme gør, at man har mulighed for at tilbyde flere retter ad gangen på menukortet til gæsterne i sit køkken.
Mere smag
Kød der er sous vide-tilberedes, bevarer mange smagsegenskaber, da alt saft og kraft forbliver i posen gennem den lange tilberedningstid under lav varme.
Mere mørhed
Ved at sous vide tilberede kød ved lav temperatur i lang tid, bliver kødet mere mørt, mere ensartet og meget mere saftigt, da væsken fra kødet forbliver i posen.
Hygiejne
Fordelen ved sous vide er, at produkterne er indpakket helt indtil det øjeblik, de skal serveres. Desuden er der også rengøringsmæssige besparelser at hente, da produkterne tilberedes i poser og dermed ikke sviner.
Har du ønsker?
Vi tilbyder en stor variation af sous vide-løsninger, men vidste du, at vi også kan lave individuele sous vide løsninger til præcis det, som du leder efter? Tag en snak med din konsulent, og hør mere om mulighederne.
Se et udpluk af vores sous vide sortiment nedenfor og gå på opdagelse i webshoppen her.
GÅ TILBAGE