Brug tiden mere effektivt og få mindre madspild med snitgrønt

Brug tiden mere effektivt og få mindre madspild med snitgrønt

Med snitgrønt kan du ikke kun spare tid - det er også et godt valg, når du vil reducere madspild.

Snitgrønt er frisksnittede grøntsager som f.eks. gulerødder, agurker, peberfrugter og salat-/rodfrugtsblandinger, som leveres færdigsnittet i poser. Denne type af grønt er i stærk stigning i foodservice-branchen, og vi har i vores webshop adskillige spændende varianter i sortimentet.

Der er flere former for snitgrønt, det gør det muligt for køkkenerne selv at vælge, hvor nemt det skal være. Man kan få grønt, der blot er skrællet, snittet eller blandet alt efter det behov, køkkenet har. Her kan nævnes alt fra hele, skrællede løg til pebermix i strimler og tern eller spændende nye anvendelser såsom glaskåls- eller grønkålsris og wokblandinger. Det gør, at snitgrønt finder anvendelse i alt fra tallerkenretter, mødeservering, buffeter og meget andet.

Brug tiden optimalt i køkkenet

I et køkken, hvor der i forvejen er travlt, er snitgrønt hurtigt at komme i gang med at bruge, så arbejdsgangen lettes, og der spares tid. Tiden kan dermed bruges kreativt andre steder i køkkenet fremfor at skrælle grøntsager – f.eks. på udvikling af menuen. Du får med andre ord frigjort tid til alle de mange andre gøremål i dit professionelle køkken. Snitgrønt er prismæssigt lidt dyrere end de hele grøntvarer, men den højere pris er nemt sparet i den tidsreduktion, der er i at undgå at skrælle og snitte varerne i køkkenet. Dermed kan snitgrønt udover at spare tid også være en sund forretning.

Fysisk fylder snitgrønt mindre sammenlignet med grøntvarer i deres rå form. Dermed kan et mindre køkken eller lagerrum rumme endnu flere forskellige typer af grønt, der muliggør, at man kan introducere flere spændende grøntvarer på menuen. Samtidig køber man kun det ind, køkkenet skal bruge, hvilket kan være en medvirkende faktor til at mindske madspild. Dette gælder ligeledes i selve produktionen af snitgrønt, hvor også de ”skæve” grøntsager, der ikke fejler noget, fra en høst, anvendes.

Snitgrønt bliver typisk snittet om aftenen/natten og er klar til levering dagen efter. På den måde sikres en så høj og frisk kvalitet som muligt til fordel for køkkenerne, reduktion af madspild og glade gæster.

Vi har håndplukket en række frisk snitgrønt nedenfor, og du kan gå på opdagelse i alle vores varianter i webshoppen og blandt produkterne nedenfor.

Velbekomme.

GÅ TILBAGE

Relaterede varer