BC Catering Roskilde går til kamp for klimaet og den grønne omstilling

BC Catering Roskilde går til kamp for klimaet og den grønne omstilling

I Roskilde har man hos BC Catering taget endnu et skridt på vejen mod bæredygtig energiforsyning.

På taget af Roskilde-afdelingen er 1.100 solpaneler installeret for at dække en god bid af strømforbruget – det betyder, at 2.004 m2 af taget nu er dækket af solceller (hvilket svarer til en tredjedel af bygningens tag).

Kim Solberg, Marketingansvarlig for BC Catering Roskilde, fortæller, at projektet gik i gang for nogle måneder siden og tog omtrent en måneds tid at færdiggøre. Det er tanken med de nye solceller, at det skal dække knap 30% af afdelingens nuværende samlede elforbrug, og at den bæredygtige energi via ladestandere skal oplade såvel Roskilde-afdelingens nyindkøbte el-lastbiler som ansattes og gæsters el-personbiler.

Den første el-lastbil kommer i drift i Roskilde her i april, og der er flere på vej, hvilket er med til at optimere hele afdelingens positive energiomsætning.

 

Starten på noget større

Indtil videre er en tredjedel af taget dækket af solpaneler, men på sigt er det hensigten, at hele taget skal have solceller, forklarer Kim Solberg – med andre ord er man i Roskilde altså godt på vej til at dække elforbruget med grøn energi i stor stil.

BC Caterings miljø- og klimapolitik er klar: De ønsker at være en aktiv medspiller i løsningen på de globale udfordringer på området og løbende at minimere belastningen på miljø og klima i værdikæden.

Investeringen i rene el-lastbiler og solcellepaneler er derfor en del af planen om at imødekomme den grønne omstilling via bæredygtig energi, som både kommer BC Catering, kunderne og klimaet til gode.

GÅ TILBAGE