Fra malkeko til udsøgt gastronomi

Fra malkeko til udsøgt gastronomi

Med Thise & Ko får du ikke bare økologisk kød i topklasse, men også muligheden for at skabe en gastronomisk oplevelse, der sætter god smag i centrum.

Dyrene fra Thise & Ko er opdrættet på danske gårde, hvor der er stort fokus på økologi og dyrevelfærd. De starter som malkekøer, og når de har leveret den mælk, de har mulighed for, bliver de slagtet. Kødet fortsætter nu i et nyt kredsløb. Her er der således stor respekt for dyret og ikke mindst for at udnytte ressourcerne ansvarligt, så mindst muligt går tabt.

Fra Thise & Ko tilbyder vi en lang række kvalitetsudskæringer, og vi tager anatomisk ansvar for at udnytte hele dyret. Netop nu kan vi imidlertid anbefale det modnede højreb, som er et godt eksempel på, hvordan økologisk kød fra en malkeko kan skabe gode spiseoplevelser.

Dansk kvalitetskød fra Thise & Ko
Hos Thise & Ko nyder kvægene et liv på græs i sommerhalvåret, hvor de har adgang til frisk luft, motion og en varieret kost af græs, urter og planter fra de danske enge og marker. Om vinteren opholder de sig i løsdriftsstalde med samme fokus på dyrevelfærd. Siden oktober 2022 har de hos Thise & Ko valgt at stoppe brugen af importeret soja som foder, fordi de ønsker at tage ansvar for naturen. I stedet bruger de proteinafgrøder som hestebønner, ærter og lupiner. Det handler om at forene økologi og ansvarlighed – både for dyrene, miljøet og fremtiden.

En smagsoplevelse ud over det sædvanlige
Modnet kød er kendt for sin mørhed og dybe smag. Det udvikles under en kontrolleret modningsproces, hvor kødet hænger ved en præcis temperatur og luftfugtighed.

Modningsprocessen fremhæver de naturlige smagsnuancer og skaber en kompleks aroma, mens enzymer nedbryder muskelvævet og gør kødet ekstra mørt. Modnet kød er en god løsning, når du vil tilbyde dine gæster en spiseoplevelse, hvor både tekstur og smag er i højsædet.

Vi gør opmærksom på, at vores modnede kød er bestillingsvarer.

GÅ TILBAGE

Relaterede varer