Fermenterede svampe: Masser af umami til det grønne køkken

Fermenterede svampe: Masser af umami til det grønne køkken

Fermenterede svampe kan bringe dybde og umami til det grønne køkken – en naturlig smagsforstærker, der kan løfte dine plantebaserede retter.

I de plantebaserede retter, er det som altid afgørende at sikre en smagsoplevelse med den rette dybde og kompleksitet – og her spiller grundsmagene, heriblandt umami, en central rolle.

En ny og spændende måde at tilføre umami til retterne på er fermenterede svampe, som du nu kan købe på webshoppen. De er produceret af TVM Ingredients, er økologiske og har en bred anvendelighed i det professionelle køkken.

De fermenterede svampe er særligt velegnede til at tilføre den eftertragtede umamismag i grøntsagsretter eller i serveringer med mindre kød.

En af de store fordele ved, at svampene er fermenterede, er deres lange holdbarhed. Det gør dem til en praktisk ingrediens i køkkenet, som du kan dosere over tid afhængigt af travlheden og afsætningen af den givne ret. Fermenteringsprocessen fremhæver svampenes naturlige smagsnuancer og skaber en dyb umamismag, der kan løfte både vegetariske og retter med mindre kød i.

Svampene er desuden udelukkende produceret af naturlige råvarer og fås i tre varianter, der giver stor fleksibilitet i brug.

Fermenteret økologisk portobello - kan fx anvendes i burger, gryderetter og som plantebøf.

Fermenterede svampe - anvend disse i alt fra fx gryderetter, risotto og workretter til saucer, supper, pastaretter og oven på pizza.

Fermenteret svampepuré - velegnet til bl.a. kød- og planteblandinger, risotto, saucer, supper, pastaretter, omeletter, dressinger og tapenader. Kommer i praktiske 1 kg poser.

GÅ TILBAGE

Relaterede varer