Webshop til køkkenets helte

Bestil alle dine friske råvarer til det professionelle køkken på BC Caterings store webshop. Shoppen er altid åben og tilgængelig på PC, mobil og tablet. Dan dine egne lister, foretag en lageroptælling og find info om tusindvis af varer. Det har aldrig været nemmere at bestille råvarer til det professionelle køkken.

Gå til webshop Find din BC afdeling

Tilbud & inspiration

Vi har samlet en række spændende koncepter, som kan give dig nye idéer i køkkenet og i hverdagen. Læs det nyeste BLUS magasin, find varenyheder i Catershare eller gå på opdagelse blandt flere end 4000 opskrifter henvendt til professionelle kokke. Er du på tilbudsjagt, så se vores nyeste kampagner og tilbud.

Alle tilbudsvarer online Udforsk vores Brands Nyhed: BLUS #9

Bliv kunde hos BC Catering

BC Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af friske fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om BC Catering

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

BLUS - Danmarks Foodservicemagasin

Velkommen til magasinet BLUS, hvor vi netop nu kan fejre vores 10. magasinudgivelse.

For at markere vores runde jubilæum er vi taget i marken, så at sige. Mere præcist er redaktionen draget til Skovsgaard Gods på det sydlige Langeland, hvor vi har inviteret landmænd, leverandører og producenter på mad over bål, som netop er temaet for dette magasin.

Når man hver dag arbejder i et køkken, kan der nemt opstå en distance mellem råvarerne på marken og maden i gryderne. Så nu laver vi mad i naturen og med naturen. Vi tager tilbage til rødderne, helt ud på marken, hvor råvarerne gror, og dyrene græsser – for at bruge naturen, som naturen er, og for at lave mere simple retter over bål, hvor det, man ser, er præcis det, man får.

Læs magasinet online her, eller få udleveret en flot, trykt udgave hos din grossist.

Så er du klar til at dykke ned i inspirerende artikler, og igennem en filmrække giver vi dig historierne bag nogle af vores eftertragtede brands, og du får selvfølgelig også hele historien bag Skovsgaard Gods og stedets særlige dyrkningsmetoder.

Velkommen til magasinet BLUS og rigtig god læselyst.

Læs BLUS Magasinet her
 

Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Frugtindsatsen, der bar frugt

Frugtindsatsen, der bar frugt

Frugt frugt og grønt frugtavlere frugt i sæson

Sidste efterår gik vi i luften med en kampagne for at sætte fokus på sæsonens danske frugt i samarbejde med Vores Jord, og nu er resultatet tikket ind – læs med her.

Læs mere
Et gastronomisk univers

Et gastronomisk univers

Fantastisk Frisk Et gastronomisk univers Inspiration

Vi har netop lanceret vores brandbog fyldt med brands og produkter baseret på vores Fantastisk Frisk koncept, som er vores friskvareunivers, hvor du finder kvalitetsråvarer til dit køkken.

Læs mere
Bæredygtig fritureolie med lang holdbarhed

Bæredygtig fritureolie med lang holdbarhed

Bæredygtighed Mindre plastik Lang holdbarhed

Vi har netop indgået et nyt samarbejde med AAK Foodservice omkring deres banebrydende produkt Rapsona Long Life SG - et godt alternativ til traditionel fritureolie.

Læs mere
Flere artikler

Se et udvalg af vores stærke brands

BC Catering leverer også til dig

BC Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Vi leverer til alle fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Vi vil også levere til dig.

Læs mere om os Bliv kunde hos os

Arrangementer og messer

11 okt

Cateringmesse Thy 2023

10.00 - 18.00

Thy Hallen - Lerpyttervej 50
7700 Thisted
BC Catering Aalborg