Velkommen til Danmarks førende webshop for professionelle køkkener. Gå til shoppen nu og oplev et væld af friske varer, kulinariske nyheder og skarpe priser.

Gå til webshop Få adgang til webshop

Vi har altid massevis af spændende varer på tilbud. Åbn vores aviser og kampagner, gå på opdagelse og spar penge på dine indkøb. Der er helt sikkert også noget for dig.

Se tilbudsaviser & kampagner

BC Catering inspirerer i det daglige. Oplev sæsonens friske råvarer i Fantastisk Frisk, find tusindvis af opskrifter eller gå på opdagelse blandt vores kataloger i Catershare.

Vælg inspiration Nyeste udgave af BLUS

Fantastisk Frisk | Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Populære madtrends - Avocadoens indtog

Populære madtrends - Avocadoens indtog

Avocado

Madtrends skifter år efter år og det, der hitter, er ofte influeret af teknologi, konkrete begivenheder i ind-og udland, forskning, politik og følelser. Vi ser på, hvad der hitter i øjeblikket.

Læs mere
Tarteletter - Folkekøkkenets kronjuvel

Tarteletter - Folkekøkkenets kronjuvel

Tarteletter Jul

Tarteletten har en helt særlig plads i vores kulinariske hjerte. Både i det moderne og i det autentiske køkken er der stadig god plads til klassikeren, der kan varieres i det uendelige.

Læs mere
En anderledes mortensaften

En anderledes mortensaften

And Mortensaften

Lørdag d. 10. november vil en stor del af køkkenerne rundt om i Danmark markere den årlige mortensaften. Læs medog lær mere om, hvorfor vi fejrer mortensaftenog hvad danskerne ynder at spise denne dag.

Læs mere
Flere artikler

BC Catering leverer også til dig

BC Catering inspirerer i det daglige. Oplev sæsonens friske råvarer i Fantastisk Frisk, find tusindvis af opskrifter eller gå på opdagelse blandt vores leverandørers kataloger i Catershare.

Læs mere om os Bliv kunde hos os

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER