Webshop til køkkenets helte

Bestil alle dine friske råvarer til det professionelle køkken på BC Caterings store webshop. Shoppen er altid åben og tilgængelig på PC, mobil og tablet. Dan dine egne lister, foretag en lageroptælling og find info om tusindvis af varer. Det har aldrig været nemmere at bestille råvarer til det professionelle køkken.

Gå til webshop Find din BC afdeling

Tilbud & inspiration

Vi har samlet en række spændende koncepter, som kan give dig nye idéer i køkkenet og i hverdagen. Læs det nyeste BLUS magasin, find varenyheder i Catershare eller gå på opdagelse blandt flere end 4000 opskrifter henvendt til professionelle kokke. Er du på tilbudsjagt, så se vores nyeste kampagner og tilbud.

NYHED: Tilbud Online Udforsk Vores Brands NYT BLUS magasin

Bliv kunde hos BC Catering

BC Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af friske fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om BC Catering

Fantastisk Frisk | Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Økologi i landbruget

Økologi i landbruget

Økotober Økologi

I forbindelse med den kommende ØKOtober måned ser vi på, hvilke krav og retningslinjer de økologiske landmænd skal efterleve, og hvad du får, når du vælger at købe økologisk. 

Læs mere
Disse 12 grønne bud er et must for ethvert køkken

Disse 12 grønne bud er et must for ethvert køkken

Friskskåret Opbevaring Håndskåret Sæson

For at du altid har friske og velsmagende grøntvarer ved hånden, har vi udarbejdet en liste over 12 grønne bud, der er essentielle for ethvert køkken.

Læs mere
Smagen af det gode (grise)liv

Smagen af det gode (grise)liv

Bertels gris Økologi

Bertels Gris er din garanti for kød fra dyr, der har levet et godt liv. Læs mere om Bertels Gris her og få også indblik i det nye smagshjul målrettet madprofessionelle, der ønsker at sætte ord på smagen af grisekød.

Læs mere
Flere artikler

Se et udvalg af vores stærke brands

Nyt BLUS magasin på gaden nu

Velkommen til den 6. udgave af foodservicemagasinet BLUS, som bærer temaet "Fremragende Service & Det gode Værtskab".

I denne udgave handler det om et helt centralt punkt i din forretning - nemlig den service, I yder og den fornemmelse, som kunden har, når de besøger jer. Hvad er godt værtskab egentligt? Hvordan skaber du den stemning, som får en gæst til at føle sig godt tilpas og måske endda sprede ordet om dit spisested.

Vi dykker ned og snakker med bl.a. Henrik Meng, som er ekspert indenfor service-fænomenet og som bl.a. har rådgivet Fårup Sommerland til at opnå flotte priser indenfor disciplinen kundeservice. Vi besøger også Tøystrup Gods på Fyn, som vil have Danmarks gladeste konferencegæster og kantinen hos virksomheden Advansor, som sammen med Kokkenes Køkken sætter fokus på SANSelige spiseoplevelser. Læs magasinet her eller få udleveret en flot, trykt udgave hos din grossist.

Læs det nye BLUS nu Se videoerne fra BLUS
 

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

BC Catering leverer også til dig

BC Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Vi leverer til alle fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Vi vil også levere til dig.

Læs mere om os Bliv kunde hos os