Webshop til køkkenets helte

Bestil alle dine friske råvarer til det professionelle køkken på BC Caterings store webshop. Shoppen er altid åben og tilgængelig på PC, mobil og tablet. Dan dine egne lister, foretag en lageroptælling og find info om tusindvis af varer. Det har aldrig været nemmere at bestille råvarer til det professionelle køkken.

Gå til webshop Find din BC afdeling

Tilbud & inspiration

Vi har samlet en række spændende koncepter, som kan give dig nye idéer i køkkenet og i hverdagen. Læs det nyeste BLUS magasin, find varenyheder i Catershare eller gå på opdagelse blandt flere end 4000 opskrifter henvendt til professionelle kokke. Er du på tilbudsjagt, så se vores nyeste kampagner og tilbud.

Alle tilbudsvarer online Udforsk vores Brands Se det nyeste BLUS her

Bliv kunde hos BC Catering

BC Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af friske fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om BC Catering

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

BLUS - Danmarks Foodservicemagasin

Det nye BLUS er på gaden, og denne gang fejrer vi Danmark og de fantastiske råvarer, produkter og madprofessionelle, vores skønne land og folk byder på.

Vi sætter en ære i at hylde den danske højsæson og fremhæve produkterne, når de er allerbedst.

I magasinet giver vi dig derfor et samlet billede af Danmarks imponerende køkkenhave.

 

I BLUS 13 kan du også lytte til flere af historierne som podcasts. Vi har bl.a. mødt stjernekokken og ildsjælen Søren Gericke til en snak om smagen af Danmark, gastronomi og danske råvarer i sæson.

Lyt også med, når landmand Bertel Hestbjerg og slagter Michael Museth fortæller om deres produktserie Bertel x Museth, som er danske økologiske charcuteriprodukter på højde med Middelhavslandenes klassikere.

I magasinet møder du også Danmarks første to-stjernede Michelin-kok, Francis Cardeneau, som har kastet sig ud i et nyt fødevareeventyr og udviklet en produktserie af smagfulde danske convenience-bælgfrugter.

Læs BLUS magasinet her
 

Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Gør en forskel gennem Det Økologiske Spisemærke

Gør en forskel gennem Det Økologiske Spisemærke

økologi

I dag bruger mere end 3.500 private og offentlige køkkener, restauranter, hoteller og kantiner Det Økologiske Spisemærke. Mærket er med til at sætte fokus på bæredygtigt forbrug og fås i guld, sølv og bronze alt efter, hvor stor en del af maden der er økologisk.

Læs mere
Danske økologiske urter til sæsonens serveringer

Danske økologiske urter til sæsonens serveringer

frugt og grønt Sæson Krydderurter økologihaven

Tilfør dine serveringer ekstra karakter med unikke urter fra fynske Økologihaven – dyrket med omtanke for både miljø og smag.

Læs mere
Bliv klar til sæsonens eksklusive serveringer

Bliv klar til sæsonens eksklusive serveringer

Fisk og skaldyr Fisk i sæson

Løft sæsonens traditionelle serveringer og forkæl dine gæster med østers – enten helt friske eller let tilberedte for at skabe nye smagsoplevelser og for at imødekomme de gæster, som kan tøve ved den rå version.

Læs mere
Flere artikler

Se et udvalg af vores stærke brands

BC Catering leverer også til dig

Velkommen til den 11. udgave af foodservicemagasinet BLUS, hvor vi denne gang sætter tang, fisk og skaldyr på menuen krydret med inspirerende historier, nye trends og smagfulde opskrifter.

Kom med på en gastronomisk rejse under havets overflade, hvor en masse liv og smagsoplevelserbare venter på at blive udfoldet.

Læs magasinet nu

Denne gang kan du komme med BLUS på tangsafari med Dansk Tang i Isefjord, hvor vi høster tang med egne hænder. Derudover ser vi nærmere på, hvordan Dansk Cater i samarbejde med ReSea støtter arbejdet for et sundt havmiljø, og vi bliver klogere på bl.a. nordiske fangstmetoder og mærkningsordninger.

I Danmark har vi tradition for at sætte de blå proteiner på menuen, og BLUS #11 har besøgt Svinkløv Badehotel og Restaurant Hooked og får inspiration til at sætte mere fisk på menuen – både som gourmetmad og streetfood.

Dét og meget mere kan du finde inspiration til i denne udgave af BLUSmagasinet.

Læs magasinet online her, eller få udleveret en flot, trykt udgave hos din grossist.

Velkommen til 11. udgave af BLUS og rigtig god læselyst!

Læs mere om os Bliv kunde hos os

Arrangementer og messer

05 mar

Cateringmesse Nord 2025

09.00 - 18.00

Din billet til Nordjyllands største foodservicemesse

Gigantium - Willy Brandts Vej 31
9220 Aalborg
19 mar

Cateringmesse Midt 2025

09:00 - 18.00

Sammen om madglæden og det gode håndværk

Vardevej 1
7400 Herning
BC Catering Skanderborg
17 sep

Cateringmesse Syd 2025

Kom og besøg os på Cateringmesse Syd

Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
BC Catering Kolding
BC Catering Odense