Vi fremmer dansk gastronomi & de danske gastronomiske uddannelser
AB Catering og Dansk Cater støtter en række initiativer, som sikrer, at dansk gastronomi forbliver en force i verden. Vi vil sprede kendskabet til de danske talenter i køkkenerne, sikre at omverdenen spiser gode, danske råvarer og gøre det populært for unge at vælge en gastronomisk uddannelse.
Gennem partnerskaber, som deler vores værdisæt, vil vi gøre en indsats på 3 punkter, så vi i fællesskab sikrer, at ikke blot dansk mad, men også danske gastro-talenter vil være en eftertragtet ressource på den globale, gastronomiske scene.
Exceptionelle råvarer, vidensdeling og fremme af dansk gastronomi er nøgleordene i vores strategi, som vi gennem gode partnerskaber vil aktivere og synliggøre til glæde for hele branchen.
Vi er hele Danmarks lokale foodservicegrossist og støtter dansk gastronomi og talentudviklingen på landets gastro-uddannelser.
Vores partnerskaber
Bælgfrugtpartnerskabet
Bælgfrugtspartnerskabet er et forpligtende fællesskab på tværs af fødevarevirksomheder, foreninger, uddannelser, kommuner, producenter og vidensinstitutioner.
Vi arbejder sammen om at løfte danskernes indtag af bælgfrugter og forme en grønnere madkultur, der gavner både klimaet og folkesundheden.
Årets Kok & Tjener
Årets Kok er Danmarks-mesterskabet for professionelle kokke - afholdt siden 1992 hvor det hele startede med det formål at sætte mere fokus på kokke-uddannelsen. Årets Kok tæller nogle af landets dygtigste og mest kendte kokke.
Bocuse d'Or 2026
Danmarks næste deltager ved Bocuse d’Or Europe 2026 er fundet: Christian Wellendorf, køkkenchef og partner på Babette i København. Med erfaring fra Falsled Kro og som kaptajn for Danmarks Kokkelandshold siden 2019 er Christian klar til at føre Danmark videre i verdens mest prestigefyldte kokkekonkurrence, hvor vi har en stolt tradition for at placere os helt i top.
EuroSkills 2025 i Herning
Vi er stolte af at være leverandør til EuroSkills 2025, som løber af stablen den 9.–13. september i Herning. Som råvaresponsor på alle gastronomiske konkurrencer bakker vi op om de unge talenter og deres vej ind i branchen. Det er vores måde at sikre dygtige fagfolk i fremtiden – og støtte op om gastronomiens næste generation.
Morgendagens Madtalenter
Vi er stolte samarbejdspartnere på Morgendagens Madtalenter – et acceleratorprogram for unge madentreprenører med drømme og drivkraft. Gennem bl.a. netværk, sparring og workshops støtter vi op om dem, der vil gøre idé til virkelighed. Det handler om at give næste generation et solidt fundament – og sikre, at de bliver i branchen og bygger videre.
Madens Folkemøde
Madens Folkemøde er en levende platform for samtaler om mad, mennesker og samfund. Det er Food Organisation of Denmark, som står bag arrangementet, og vi er med som sponsor af råvarerne. På Madens Folkemøde samles fagfolk, unge og madinteresserede for at debattere, smage og forme fremtidens madland. En vigtig begivenhed, vi med glæde bakker op om.
Fonden Dansk Gastronomi
Vi er stolte af at samarbejde med Fonden Dansk Gastronomi, der arbejder målrettet for at løfte dansk gastronomi – både herhjemme og internationalt. Gennem kollegialt samarbejde og kreativt engagement samles nogle af landets dygtigste kokke og fødevareaktører om at styrke fagligheden og ære det kulinariske håndværk, der gør dansk gastronomi verdensklasse.
Danmarks nye kandidat ved EM i Bocuse d’Or
Bocuse d’Or er en af de mest prestigefulde kokkekonkurrencer i verden, og med Christian Wellendorf, som har kvalificeret sig til Bocuse d’Or Europe 2026, er Danmark stærkt repræsenteret.
Christian er køkkenchef og partner på Babette i København, og han skal nu føre Danmark videre i den prestigefulde konkurrence, hvor han vil komme til at dyste mod nogle af verdens bedste kokke. Dermed kan vi se frem til at opleve gastronomi og kokkekunst i verdensklasse.
Som stolt sponsor står vi klar til at støtte Christian, og vi hepper på dansk sejr, så Danmark forhåbentlig endnu engang kan stå med en stærk kandidat til VM i Bocuse d’Or, som traditionen tro vil finde sted i Lyon.