Vi udvider udvalget af Bertel x Museth

Vi udvider udvalget af Bertel x Museth

Vi lancerer nu to helt nye varer under brandet Bertel x Museth. Dermed har du endnu mere at vælge imellem, når du skal forkæle dine gæster med smagfuldt charcuteri af høj kvalitet.

 

Lanceringen af de eksklusive charcuteriprodukter fra Bertel x Museth er kommet flyvende fra start, og allerede nu udvider vi sortimentet med to nye produkter. Ud over vores Chorizo, Bacon, Saucisson Sec og Fennikelsalami finder du således også vores nye Noix de Jambon og Hestbjerg-skinken.Noix de Jambon

Vores Noix de Jambon er lavet på skinkeinderlår af Bertels Gris og tilberedt med inspiration fra klassiske, franske charcuteritraditioner. Her får du således skinkeinderlår, som efter Michael Museths opskrift både er saltet, koldrøget og lufttørret.


Se varen her


Hestbjerg-skinken

Prøv også Hestbjerg-skinken, som er en lufttørret skinke skabt på Bertels Gris og Michael Museths opskrift. Skinken er saltet med laurbær og enebær samt letrøget og modnet. Dermed får du dansk charcuteri, som både er velegnet som tapas og som luksusingrediens i eksempelvis din sandwich. 


Se varen her


Gå på opdagelse blandt de smagfulde produkter i vores webshop.

GÅ TILBAGE

Relaterede varer