Endnu mere dansk økologi i din webshop

Endnu mere dansk økologi i din webshop

Hos BC Catering arbejder vi målrettet med den grønne agenda og tilbyder et væld af produkter, som gør det muligt for dig at gøre dit køkken lidt grønnere.

Økologiske champignon fra Tvedemose

Et nyt, vigtigt skridt, som vi har taget for at sætte endnu mere økologi og bæredygtighed på dagsordenen, er vores udfasning udenlandske, økologiske champignon. Fra den 1. september 2022 fokuserer vi udelukkende på økologiske champignon fra Tvedemose, som er kendte for deres fantastiske kvalitet.

Friske råvarer rige på den gode smag

Hos Tvedemose får de økologiske champignon tid til at gro langsomt, og dermed udvikler de et højt tørstofindhold. Det giver dem både en fast konsistens og en kraftig umamismag. Samtidig sikrer den korte transporttid dig en langt friskere råvare set i forhold til udenlandske.

Du kan finde vores økologiske champignon i webshoppen allerede i dag

Tvedemose – bæredygtighed siden 1963

Tvedemose er en anerkendt, dansk familievirksomhed, som i mere end 50 år har dyrket kvalitetsfulde champignon og specialsvampe. Virksomheden blev grundlagt i 1963, og bæredygtighed har altid spillet en vigtig rolle, hvilket særligt ses i produktionen. Uden brug af sprøjtemidler – og i en kompost skabt af overskudsmaterialer fra anden fødevareproduktion – producerer man her de mest smagfulde svampe, som du naturligvis finder i sortiment hos os.

GÅ TILBAGE

Relaterede varer