Sublimt pålæg fra Mors

Sublimt pålæg fra Mors

SUBLIM er Fantastisk Frisk Kød & Pålægs eget mærke, hvor vi præsenterer en helt ny serie af slagterpålæg. 

Pålægget er produceret efter gamle håndværkstraditioner og med kærlighed til slagterfaget. I alle faser af produktionen er der kælet for detaljerne og kun de bedste råvarer er benyttet til at producere den nye serie. 

Missionen er klar: Vi vil gøre op med kedeligt pålæg og give de danske køkkener en ny og bedre oplevelse, når menuen står på smørrebrød eller sandwich. 

Slagterpålæg fra Mors

Den nye serie af slagterpålæg er produceret på øen Mors, som ligger i Limfjorden i den nordlige del af Danmark. Mors er kendt for sin enestående og afvekslende natur og de dramatiske molerklinter fortæller 55 millioner års historie. 

Mors er også kendt som ophavssted for den famøse Jantelov, som bebuder, at du ikke skal tro, at du er noget. Med SUBLIM-serien blæser vi på Janteloven. Vi ved, at denne serie af slagterpålæg vil imponere og tilfredsstille danskernes sult efter pålæg i den allerhøjeste kvalitet. 

Vi bruger kun de fineste råvarer og kombinerer gerne vores kød med lokalt producerede produkter for at give dig og dine kunder en fuldendt og autentisk smagsoplevelse. Prøv for eksempel en salami med porter fra Fur Bryghus eller en lækker vildsvinesalami med æbler og enebær. 

God fornøjelse. 

GÅ TILBAGE

Relaterede varer