SUBLIM smag på menuen

SUBLIM smag på menuen

Mød SUBLIM som er vores serie af kvalitetpålæg kun til professionelle køkkener. Her går smag, kvalitet og kærlighed til slagterfaget op i en højere enhed.

Pålæg til professionelle
Under Fantastisk Frisk Kød & Pålæg finder du SUBLIM, som er en en serie af lækkert kvalitetspålæg til professionelle køkkener. Her er kælet for detaljerne, og kun de fineste råvarer er anvendt - produceret efter gamle håndværkstraditioner med kærlighed til slagterfaget. SUBLIM-serien er produceret på øen Mors, som er kendt for sine storslåede landskaber, vidtrækkende kystlinje og verdensberømte, stejle molerskrænter. Ambitionen for SUBLIM er at producere Danmarks bedste og mest velsmagende pålægsserie, hvor kun det bedste er godt nok. SUBLIM-serien fuldender enhver smagsoplevelse og kan anvendes til f.eks. smørrebrød, burgere og sandwiches, som en del af hovedmåltidet eller som komponent i brunch eller tapas - kun fantasien sætter grænser. 


Kødtyper der smager

Gris, vildt, okse – der anvendes kød fra et væld af forskellige typer dyr i SUBLIM-serien. Sortimentet indeholder alt fra røget okseinderlår til vildsvinesalami. Fokus er på den ekstraordinære smagsoplevelse, og der eksperimenteres kontinuerligt med nye smagsvariationer og nye produkter.


Sublimt tilbehør

Leg med tilbehøret, når der skal skabes en kulinarisk oplevelse med produkterne fra SUBLIM. Det er typisk tilbehøret, der giver et ekstra pift og udfordrer smagsløgene og kan varieres i det uendelige alt efter retter samt årstider.

Fantastiske smørrebrød
Kvalitetspålæg fra SUBLIM løfter den danske klassiker - smørrebrøddet - op på det niveau, det fortjener. Brug f.eks. den lækre SUBLIM-serie til at forfine de traditionelle, velkendte smørrebrød og skab samtidig nye varianter med SUBLIMs spændende sortiment.

Vælg den rigtige snaps
Den rigtige snaps og et lækkert smørrebrød med SUBLIM-pålæg udgør et suverænt makkerpar. Snaps fremhæver de forskellige smagsnuancer i SUBLIMS kvalitetspålæg. Lav en hjemmelavet snaps og sæt et personligt præg på måltidet.


Vi har nedenfor udvalgt 3 produkter fra serien - og du kan finde mange flere fantastisk velsmagende pålægsprodukter i SUBLIM-serien på vores webshop.
Få derudover opskriften på de - eller dét, perfekte smørrebrød på vores inspirationsunivers Opskrifter til Professionelle.

GÅ TILBAGE

Relaterede varer